Hae
Hannamaria

66 – digi-/skiexpo

Tänä viikonloppuna 1. – 3.11.2013 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Digi-, Hifi-, Ski- ja Board-expo. Oltiin Misterin kanssa siellä viimekin vuonna samalla taktiikalla kuin nyt – Riihivuoren bussikyydityksellä. Reissun hintaan sisältyy kyyditys Helsinkiin ja takaisin, lippu messuille ja tänä vuonna taitaa mukaan tulla jokin paitakin… Se saattaa kyllä mennä pikkuveljelle, ei itsellä varmaankaan ole hirmuisesti käyttöä sille. Koko reissun hinta (ruokaa ja mahdollisia ostoksia lukuunottamatta) tulee siis olemaan 20 euroa. Pyörin siis jälleen messukeskuksessa lauantaina 2.11 🙂

Tänä vuonna messuilla mua kiinnostaa ainakin uusin Assassin’s Creed IV: Black Flag. Digilavalla on myöskin klo 14:00 Nikon School: Vinkkejä valokuvaamiseen joka saattaa olla mielenkiintoinen. Myöskin heti sen perään oleva Uusi Olympus OM-D E-M1 -ammattijärjestelmäkamera (Pekka Potka kertoo) olisi mielenkiintoinen, tuon varmasti haluaisin käydä katsomassa. Pelilavalla ainoana kiinnostavana on klo 15:30 uuden Playstation 4:n esittely. Jos aika riittää niin tuo voisi olla ihan mielenkiintoinen.

Vierailen myöskin varmasti Electronic Artsin, Jyväskylän Amattikorkean, Riihivuoren, Docendo Oy:n, Metropolian AMK:n, Nokian ja Olympuksen standeilla. Katsotaan miten aika riittää ja onko miten paljon aikaa paneutua näihin kaikkiin. Myöskin ihan pelien seuraaminen ja tarjouksien etsiminen on tänäkin vuonna listalla. Erityisesti odotan tuota Nokian ja Docendon pistettä, Docendolla on yleensä erittäin hyvät kirjavalikoimat ja Nokialta saattaisi löytyä jotakin kivaa uutta – voisin ainakin katsella josko pääsisin testaamaan uutta 1020 😉

Misterille löytyy varmasti paljon enemmän mielenkiintoista katseltavaa Ski- ja Boardexpon puolelta, kyllästyn itse aina kuoliaaksi kun siellä puolella pyöritään. Ainoana hyvänä puolena on ne aivan lyömättömän upeat vaatteet mitä siellä on tarjolla! 😀

Translation: Some trade fair action happening in Helsinki this weekend too! 🙂 This time it’ll be an electronic & ski trade fair and I’m sooo interested in to see the new Assassins’s Creed IV: Black Flag -game that is coming out right before Christmas. Also I’m searching for bargains on books (mainly for photographing & editing) and some nice accessorizes for my phone – maybe I’ll get to test the new Nokia Lumia 1020 -phone too. 😉 Mister will spend most of his time at the ski & board expo -side of the trade fair – he looooves downhill skiing and I love the clothes ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.