Hae
Hannamaria

67 – inspiration

Eilen aamulla töihin lähtiessä varttia vaille seitsemän aikaan oli aivan ihanan näköinen taivas. Oli aivan pilvetön taivas, metsä oli sysimusta ja puiden latvojen yläpuolella näkyi häivähdys keltaista, joka sekoittui vaalean sininseen ja siitä tummempaan siniseen. Myöskin kuu taisi näyttäytyä jossain välissä. Harmittaa etten saanut sitä kuvattua kunnolla, olisin halunnut jakaa sen kokemuksen täälläkin. Täytyy toivoa että siihen tulee mahdollisuus mahdollisimman pian uudelleen.

Sillä välin jaan kuitenkin kesän ja syksyn varrelta otettuja kuvia joihin olen todella tyytyväinen vaikkeivat ne kuvanlaatunsa puolesta ammattilaatua olekaan. Halusin jakaa niitä teidän kanssanne hiukan ja toivon että saatte näistä kuvista jotain irti. Kaikki kuvat löytyy Instagramista hannamariaw-nimimerkin alta 😉

Äänestys vuoden inspiroivammasta blogista on alkanut ja kategorioita on viisi – muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka. hannamaria on ehdolla lifestyle-kategoriassa, sillä blogini sisältää kaikkea mainituista kategorioista – ruokaa, sisustusta, muotia ja vielä näkymätöntä kauneutta. Äänestämään pääset tästä tai klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

http://showroom.indiedays.com/inspiration-blog-awards/

Ja vaikka et päätyisikään äänestämään hannamariaa niin käy antamassa äänesi silti suosikkibloggaajallesi, sillä 10.11. mennessä äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Inspiration blog awards- juhlaan. Juhlat järjestetään 16.11. Helsingissä, Klaus K Living roomissa (tapahtuman ikäraja on 18 vuotta).

Translation: I’m taking part in a competition called Inspiration blog awards which is organized by Indiedays. This competition tries to find the most inspiring blog of the year and hannamaria is nominated in the category calles lifestyle. You can vote here for me if you want. Even if you didn’t want to vote me you can always vote for your favourite blogger. If you don’t want to vote in any other category than lifestyle then click the ”Ei valintaa”-button. In the bottom you need to give your contact info (name, email and maybe a phone number). I hope I’ve inspired even one of you out there and I’d be your choice in the these awards 🙂 Ps. All of the pics are from my Instagram account hannamariaw, feel free to follow me there 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.