Hae
Hannamaria

68 – lauantai

Pitkästä aikaa mulla ei ole mitään kunnollista sanottavaa. Se on tää syksy ja etenkin Marraskuun alkaminen joka lamauttaa meitin näköjään vuosittain aivan tosissaan. Onneksi tässä kuussa on tiedossa kaikkea mukavaa joten jos tuo syysmasis helpottaisi hiukan.

Marraskuu alkoi viime lauantaisella Digi- & Skiexpolla Helsingissä, Messukeskuksessa. Onnekseni kerkesin tästä kirjoittaa pienen postauksen ennen sinne lähtöä. Tarkoituksena oli tutustua kaikenlaisiin peli- ja tekniikka-alojen uutuuksiin (ja Misterin tutustua tuohon Ski- & Boardexpo-puoleen) mutta messut olivat tällä kertaa aikamoinen pettymys. Viime vuonna koko tapahtuma oli todella paljon isompi Digipuolen osalta. Pyydän jo ennakkoon anteeksi näiden kuvien laatua, olin liian laiska kaivamaan oikeaa kameraa laukusta joten puhelimen voimalla mentiin.


Kuten jo kerroin niin päästiin Riihivuoren kyydillä Helsinkiin ja takaisin – hintaan sisälty lippu, matka sinne ja takaisin sekä Riihivuoren kassi ja paita. Paidan otin suoraan annettavaksi pikkuveljelle, tiesin etten sitä itse käytä kuitenkaan. Parit luennot kuuntelin Digilavan puolella – oli mukava virkistää muistia valokuvauksesta kun viimeisimmästä kertauksesta on se parisen vuotta.

Yksi luennoista koski uutta Olympuksen OM-D E-M1-ammattiminijärkkäriä. Rajalalla on tällä hetkellä tarjous koskien tuota kameraa ja mielenkiintoni heräsi kun käväisin katsomassa sitä Olympuksen pisteellä. Bongasin myöskin Digilavalta Pekka Potkan puolen tunnin kestoisen esittelyn kyseisestä kamerasta. Nykyään mun kuvaaminen on aika minimaalista ja rajoittuu aika lailla puhelimella kuvaamiseen. Järkkäri on niin painava ja hankala kantaa mukana ja pienempi kamera kusee kuvanlaadullisesti haastavissa oloissa. Tämä kamera ratkaisis molemmat ongelmat joten mun täytyy vakavasti pohtia tätä hankintaan kun tarjous on kerran vuoden loppuun asti voimassa. Pitänee katsella jos saisin nuo vanhat kamerat eteenpäin, toista voisin tarjota porukoille halpaan hintaan 😉

Käytiin myöskin Messukeskuksessa syömässä – paikka taisi olla Fazer Café siinä eteläisen aulan luona (korjatkaa jos olen väärässä!). Itse söin ”Päivän salaatin”, joka koostui leivätä, lohesta, pavuista, pastasta sekä kurpitsasta. Rakastuin myöskin noihin lamppuihin mutten kuollaksenikaan muista kenen suunnittelemat ne on. Jos joku tunnistaa ja muistaa niin saa auttaa! Paikka oli todella ihana, harmi etten ottanut enempää kuvia. Ruoassa ainoa juttu mistä en pitänyt olivat aurinkokuivatut tomaatit, yöh… Muuten oli namia 🙂

Pst. Kurkkappaa aikaisempi inspiraatiopostaukseni, vielä on aikaa äänestää! 😉

Translation: Enjoy the pics, I have no interest to translate this into English 🙁 Basic thing was that we went to the Ski- & Digiexpo in Helsinki on Saturday and I fell in love with those lamps. And that I have no inspiration towards anything at the moment.

2 kommenttia

  1. karo kirjoitti:

    lamppu on Design House Stockholmin "Work" – valaisin 🙂 (kyllä,itekkin kuolannut..)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Jes, kiitos Karo! Menee ehdottomasti lahjalistalle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *