Hae
Hannamaria

69 – heiaheia week 44

Voihan helekatti sanon minä. Oikeasti, viime viikko oli niiiiin suuri pohjanoteeraus ettei ikinä. Ainoastaan maanantaina ja torstaina tuli tehtyä mitään. Suoraan sanouttuna v*tuttaa tällänen peli. Perhana. Ei löydy kunnollista selitystä, mutta voihan sitä aina jotain yrittää.

Tiistaina mun piti tehdä Misterin valmistujaiskutsu (joka muuten vilahti Instagramissa) johon vierähti koko ilta kun olin vielä normaalia pidempään töissä kaiken lisäksi. Olin valmis joskus puoli kymmenen aikaan illalla joten ei siinä vaiheessa enää kiinnostanut kuin mennä lämpöiseen suihkuun ja nukkumaan. Keskiviikkona oli inventaarioilta S-marketilla jossa kerättiin rahaa seuran toimintaan. Tämä tehtiin siis koko lentopalloporukan kanssa. Ei enää illasta kiinnostanut tehdä yhtään mitään sillä olin niin hemmetin väsynyt tuolloinkin. Torstai oli normaali päivä mutta loppuviikko menikin aivan puihin.

Perjantaina en tehnyt mitään sillä menin moikkaamaan äitiä Misterin kanssa Peurunkaan ja käytiin siinä muuallakin sukuloimassa joten ilta vierahti siinä. Lauantai meni suurimmaksi osaksi istuen bussissa Riihivuoren reissun takia (jouduttiin muuten odottelemaan tunti huoltoasemmalla kahden bussista myöhästyneen aikuisen ihmisen takia, heidät piti vielä lähteä erikseen hakemaan…) ja sunnuntaina vaan olin sillä olin niin hemmetin väsynyt koko viikon juoksemisen takia. Toivotaan että tästä viikosta tulee parempi sillä tälläiset viikon on aivan hemmetin ärsyttäviä. Tätä kirjoittaessa suututti kun tajusi miten huonosti oli viikko mennyt mutta asiaa lieventää se, että tietää tämän viikon olevan parempi. Ensi viikolla nähdään siis parempia tuloksia, sen lupaan!

Pst. Kurkkappaa aikaisempi inspiraatiopostaukseni, vielä on aikaa äänestää! 😉

Translation: What a shitty week, seriously. No more this kind of weeks, right?

2 kommenttia

  1. bySarina kirjoitti:

    Kiva postaus, multa on taas jäänyt heiaheian käyttö kokonaan! 😀

    xx Sarina

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Mullakin meni parisen vuotta kausittain – joskus jaksoin päivittää liikunnat HeiaHeiaan ja joskus se unohtui aivan kokonaan 😀 Nyt onneksi on tullut sen verran ahkerasti (viime viikkoa lukuunottamatta) tehtyä kaikkea joten on muistanutkin kirjoittaa kaiken ylös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.