Hae
Hannamaria

70 – tukkajuttuja

Mulla on nyt tällä viikolla suunnitelmissa kampaaja-aika. Uusia malleja etsiessäni törmäsin Instagramissa tälläiseen käyttäjään kuin nothingbutpixies, joka jakaa muiden lyhyiden hiusten omistajien kuvia inspiraatioksi muille. Ensimmäinen kuva ei ole Instasta, mutta muut ovat kyllä. Aivan mahtava homma että joku puhuu lyhythiuksistenkin puolesta ja että me ollaan päästy irti siitä rekkaleimasta. Mulla on elämäni aikana ollut aivan kaikenlaista hiusmallia – on ollut todella lyhyttä ja alaselkän asti ylttävää lettiä. Eniten kuitenkin viihdyn lyhyessä kuontalossa sillä pitkät ovat jotenkin mun kohdalla hirveän ryhdittömän näköiset.

KUVA 1 // KUVA 2, @mmamamma // KUVA 3, @bloodvelvet // KUVA 4 // KUVA 5, @annarussett // KUVA 6, @noralovely

Jokaisella naisista on todella kauniit hiukset. Nyt kun olen ollut taas hiukan aikaa pidemmissä hiuksissa haluan jotain hieman lyhempää. Omani ovat tällä hetkellä hieman tuon 5. kuvan tyyliset, mutta graafisemmin leikatut (joo näissä ei ole tuosta graafisuudesta kyllä mitään tietoakaan, ovat sen verran ylitsekasvaneet!). Tällä kertaa ajattelin jotakin pixiecutin tyylistä mutta kuitenkin niin, ettei naamatauluni näytä pallolta. Onneksi Lumon kampaajani ymmärtää todella hyvin mitä ajan takaa kun pointtini kunnolla selitän. Onnea on ihana kampaaja!

Kaikissa malleissa toistuu pidempi ”otsatukka” ja lyhyemmät sivut. Tälläinen malli mulla on ollut siitä asti kun pätkäisin lyhyeksi, mutta eri variaatioina. Tällä hetkellä on hyvin tarkasti leikattu otsatukka ja nyt lähdenkin hakemaan hieman rikkonaisempaa mallia. Pitkässä etuletissä on ongelmana se, etten meinaa jaksaa laittaa sitä mitenkään muuten kuin tehden sen perinteisen suoristamisen. Ja kun se meinaa olla niin raskas (mutta kuitenkin lyhyt) ettei se yltä kunnolla korvan taakse, on pinnien kanssa räpeltäminen liikuntaa harrastaessa raivostuttavaa. Pitäisi varmaan tällä viikolla kokeilla ennen kampaajaa vaihtaa tuota jakauksen paikkaa hieman 5. kuvan mukaisesti. Voisi auttaa jaksamaan torstaihin asti!

Väristä en osaa vielä sanoa mitä oikeastaan haluan, tummana ajattelin pysyä edelleenkin. Mustaa en silti halua sillä musta tulee aivan törkeän kalpea ja vihaisen näköinen mustilla hiuksilla. Sain sovittua samalle päivälle vielä väriajan, joten saa nähdä mitä kivaa on luvassa 😉

Translation: Some short hair ideas I’ve been thinking of.

2 kommenttia

  1. Jiidamanda kirjoitti:

    Mulla on kans ihan hirvee hiuskriisi! Sulle kyllä käy lyhyt tukka tosi hyvin 🙂 Mulla on vähän ikävä lyhyttä tukkaa kun se oli niin helpossa eikä mennyt ikinä takkuun.. 😀 Mut toisaalta nää on nyt kasvanu ihan hullusti ni onhan nää kivat tämmösenäki. Äää! Viikonloppuna uutta väriä ja veikkaan et viimestään ens kesänä menee hermo pitkään tukkaan ku se on niin kuuma haha 😀

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Se tässä lyhyessä onkin parasta, ei tartte laittaa niin paljon! 😀 Et nyt leikkaa, sua kaduttaa kuitenkin jälkeenpäin. Kesällä pistät hiukset vaan kiinni niin selviät kyllä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.