Hae
Hannamaria

73 – heiaheia week 45

Jes, viime viikolla meni taas 8 tuntia rikki! Kirjoittelen nämä postaukset yleensä valmiiksi Sunnuntaina jottei Maanantai-aamuna tarvitse pientä päätä vaivata ja tällä kertaa sattui niin, että kun vilkaisin viikon treenejä Sunnuntai-iltana sisuunnuin ja lähdin käymään vielä salilla. Oli erittäin hyvä idea, tuli heti hieman kevyempi olo. Kokeilin tällä kertaa myöskin tutustua kahvakuulaan, meistä ei vielä ainakaan tullut ystäviä mutta tuttuja ainakin.

Sunnuntaina tein vielä jalkatreenin kahvakuulailutoilailun ja lämmittelyn lisäksi. Maanantaina on keskivartalo + lentopallo, tiistaina ollaan sivistymässä Palokassa teatteriesitystä katsomassa, keskiviikkona veikkaisin yläkropan + käsien treeniä, torstaina taas keskivartalo + sali, perjantaina tuskin mitään, lauantaina kävellään Helsingissä Ronjan kanssa varmasti ihan mukava määrä ja sunnuntaista en vielä osaa sanoa.

Translation: It was a pretty good week! A bit over 8 hours of exercise and smoothly divided along the week. Gooooood. Week 46 looks like this: Monday – gym & volleyball, Tuesday – me and Mister are watching a theater show, Wednesday – perhaps upper body & arms, Thursday – gym & volleyball, Friday – maybe nothing, Saturday – sooo much walking around Helsinki that I’ll probably die and Sunday – I don’t know yet. Gonna be an OK week I think 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *