Hae
Hannamaria

74 – ecotools starter set

Voitin vähän aikaa sitten Ostolakossa-blogin arvonnassa Ecotoolsin Six Piece Starter Setin. Tarkemman esittelun siveltimitä voi käydä lukemassa Virven blogista täältä, kliks! Itselläni kokemusta Ecotoolsin siveltimitä on yhden siveltimen verran – omistan Recycled Rectable Kabukin, jolla aamuisin sivelen kerroksen puuteria meikkihetkeni keskivaiheilla. Itse en ala näitä hirveästi analysoimaan (esimerkiksi Virve osaa sen paljon paremmin), mutta avaan sanaista arkkuani niin paljon kuin vain osaan.

Ecotools on siitä ihana merkki että he nimensäkin mukaisesti panostavat kierrätykseen. Esimerkiksi paketin pahvi on 80% kierrätettyä pahvia ja se on 100% kierrätettävää. Myöskin pussi, jossa siveltimet tulivat, on tehty kierrätetystä materiaalista. Itse siveltimien puuosa on tehty bambusta, metalliosa kierrätetystä materiaalista ja sivellinten karva on täysin synteettistä taklonia.


Tähän mun voittamaan settiin sisältyi viisi erilaista sivellintä joilla nimensä mukaisesti pääsee jotenkin alkuun. Mulle nämä jokainen tulee tarpeekseen, sillä setissä tuli poskipunasivellin, peitevärisivellin, ripsiharja-kampa, luomivärisivellin ja silmärajaussivellin. Omistan ainoastaan jonkinmoisen luomivärisiveltimen, mitään muuta näistä mulla ei ole.

Olen muutenkin hirveän huono käyttämään siveltimiä – mulla on arkipäiväisessä käytössä yksi Sigman meikkivoidesivellin, yksi Ecotoolsin puuterisivellin (tai no kabuki, tykkään käyttää sitä arkipäiväsessä käytössä puuterin kanssa meikkivoiteen kiinnitykseen) sekä yksi aurinkopuuterin levittämiseen tarkoitettu sivellin. Toki siveltimiä on erilaisia tuolla säilössä, mutten tykkää käyttää niitä – jokainen niistä on näistä ”lastenseteistä” (muistaako kukaan lapsuudesta sitä violettia salkun näköistä pakkia johon kerättiin erilaisia siveltimitä?!?). Joten oli aikakin upgreidata näitä siveltimiä.

En ole vielä saanut testattua näitä, mutta ne ensituntumalta tuntuvat erittäin jämäkiltä ja tuo karva, ai että se on pehmeä. Tekee vaan mieli koko ajan sivellä näillä nassua. Etenkin tuo poskipunasivellin, ai nami…

Onko teillä tiettyjä sivellinsuosikkeja?

Translation: A six-piece brush set I won a few weeks back. They are sooo soft, I just want to sweep them across my face all the time…  Do you have any brush or makeup favourites?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.