Hae
Hannamaria

75 – hesareissu

Taas on viikonloppuna tiedossa hesareissu! Tällä kertaa pääsen mukaan Indiedaysin järkkäämään Bloggers’ Inspiration Day-tapahtumaan ”saamaan inspiraatiota”, mitä sitten ikinä tarkoittaakaan. Mene ja tiedä. Toivottavasti paikalla olisi kuitenkin muutama tuttu naama – onneksi Ronja lähtee mukaan – jottei tulisi kovin yksinäistä. Ja ainahan sitä voi jonkun muun seuraan koittaa oman lyhyen vartensa tunkea. 😉

Vaatekriisi ei sinänsä ole iskenyt, sillä päätin rakentaa asun kokonaan mustan jakun ympärille. Täytyy käydä ostamassa H&Mltä tai Seppälästä kauan silmäilemäni jakut. En kerro asusta tai muusta enempää, enköhän saa ronjan valtuutettua nappaamaan muutamat kuvat 😉 Laukkukriisi on kuitenkin päällä… Taidan turvautua tilaihmeeseen Longchampiini, sen sisään saa vaikka piilotettua toisen, hiukan pienemmän laukun ;D

Eniten koko reissulta odotan kuitenkin sitä, että pääsen käymään Starbuckissa! Ai että, olen odottanut Akateemisen kirjakaupan nurkalle avattavan Starbucksin aukeamista jo niiin kauan. Joka kerta Misterin kanssa Helsingissä käydessä ollaan mietitty milloin se aukeaa ja nyt maanantaina odotus palkittiin. Tahdon nähdä onko valikoima suurempi kuin Helsinki-Vantaalla (pussikahveissa ja mukeissa meinaan), sekä saako täältä perähikiältä samoja makuja kuin esimerkiksi Lontoon Starbucksista. Hashtagilla #starbucksfinland löytyy muuten aika kivoja kuvia mm. Instasta, käykää kurkkimassa!

Myöskin Ronjan kanssa matkustaminen on aivan uusi kokemus. Tai no hei, ollaan me käyty Turussa Nuvan puolesta jokunen vuosi sitten ja tottahan toki päiväreissuja on esimerkiksi Tuuriin ja Ikeaan tehty, mutta Helsinki on kuitenkin aina Helsinki. Kuvituksena oli muuten muutamia kuvia aikaisemmilta Hesan reissuilta, pääsee hiukan fiilikseen mukaan.

Translation: Another trip to Helsinki, this time to participate in Bloggers’ Inspiration Day organized by Indiedays. Glad to have my dear friend Ronja with me so I don’t need to go all by myself! 🙂 Also, the second Starbucks store opened in Helsinki (the first one was at the airport, -.-), near Stockmann and I’m eager to see if they have the same selection they have for example in London. Will see, yay! 🙂 And also, I just confirmed maybe another trip to Helsinki two weeks from now, I’ll tell you more about it later… 😉

4 kommenttia

 1. Jiidamanda kirjoitti:

  Voi vitsi, toivottavasti tulee kiva reissu ! 🙂

  Niin ja jakut on ihania! Mä täs oottelen et tulis hyvä tilaisuus ottaa taas käyttöön mun bleiseri, mut jotenkin ei vaan ikinä tunnu saavan hyvää asukokonaisuutta sen kans. Mullaki löytys niin paljon kivoja vaatteita mut aina tulee käytettyä samoja.. 😀

  Ja mä niiiiiin haluan kuulla millanen toi Starbucks on! Mun uudenvuodenlupaus on kyllä se että tuhlaan ens vuonna rahaa vähän itteenikin ja käyn useammin Keski-Suomen ulkopuolella 😀 Nyt on valohoidot ja muut lääkärikulut maksettavana ja kohtahan se joulukin jo on eli lahjaostokset kutsuu! Mut sen jälkeen mä ehkä uskallan ostaa itellenikin jotain 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eiköhän, yleensä aina kun pääsee pois Jykylästä niin on mukavaa ;D Sama homma, mullakin on kaappi täynnä kivoja vaatteita (tai no ei niitä oo nykyään enää niin paljoa…) jotka vaatii silittämistä = ei vaan jaksa kiinnostaa ellei tiedä että on jokin tilaisuus johon on pakko pistää siistimpää päälle.

  Aivan varmasti kerron kunnon tarinan tuosta Starbucksista, sitä on ootettu Helsingin keskustaan jo vaikka miten kauan! Voi joulu, miksei sen yli voi skipata? En sitten yhtään jaksa jouluhömpötyksiä, pöööh. Itteensä pitää jaksaa huoltaa, ei muuten voi tulla yhtään mitään. Nyt kunnialla valohoidot jne loppuun ja ensi vuonna kivat reissut 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Keskustaan avautunut Starbucks on muuten järjestyksessään Suomen kolmas, lentoasemalla sijaitsee jo kaksi 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Luulin että siellä on vaan yksi! Mahtava juttu, kiitos infosta 🙂 Ja ensi kerran kommentoit nimellä niin tunnistan sut jatkossakin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.