Hae
Hannamaria

76 – forum & jyväskeskus, jyväskylä 15.-17.11.

Koko viikko on menty valmiiksi kirjoitettujen ja ajastettujen postausten voimalla suuren työmäärän ja aivan älyttömän väsymyksen takia. Kaikki tekstit mitä olen julkaissut tällä viikolla on kirjoitettu jo viikonloppuna valmiiksi. Ei ole aika riittänyt mihinkään muuhun kuin niiden tekstien julkaisuun. Nyt kuitenkin on sopivasti ruokatunnilla aikaa kirjoitella hiukan, joten käytän tilaisuuden hyväkseni! Toivottavasti kuitenkin ensi viikolla helpottaa…

Kuitenkin, halusin nopeasti tulla kertomaan että Jyväskylän Forumissa ja Jyväskeskuksessa on 15.-17.11. Joulunavaus-juttuja ja he järjestävät mm. Opiskelijayritysten joulumarkkinat löytyy Forumista. Tuolla markkinoilla löytyy ainakin mun Rosalea jonka tytöt varmasi tykkäävät jos heitä mennään moikkaamaan!

Forumissa ja Jyväskeskuksessa on muutenkin paljon tarjouksia tällä hetkellä ja Jyväskylän seudulle jaettiinkin Joululehti. Linkin voi aukaista ja lukea tästä! Lehden mukana tulee myöskin kuponkeja, mutten osaa sanoa käyvätkö nämä tulostetutkin versiot vai pitääkö olla oikein lehdestä leikatut versiot. Lehti oli muutenkin todella nätti ja omasta mielestäni parhaimmat nostot/tarjoukset (sekä samalla joululahjaideat!) olivat ehdottomasti seuraavat:

Translation: Some great offers from Forum and Jyväskeskus for this weekend! There’s also a market in Forum (15.-17.11.) where students sell their products. I recommend to check that out if you’re in the neighbourhood 😉 Rosalea is also a part of it and I’m sure those three girls would love if somebody would visit them!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.