Hae
Hannamaria

77 – heiaheia week 46

Jep, maanantai. Lauantai oli aivan mahtava päivä – tuli käveltyä todella paljon pitkin Helsinkiä, mutta siitä lisää myöhemmin. Sunnuntai meni vain ollessa ja potiessa päänsärkyä vaikka hommia olisi ollut todella paljon rästissä – merkkasinkin sen sairauspäiväksi HeiaHeiaan. Nyt on muutenkin hiukan heikko fiilis – erittäin tukkoinen ja väsynyt. Buranaa nassuun ja töihin, ei voi mitään!

Tänään on taas perinteisesti vuorossa lentopallo ja kuntosali, katsotaan miten raatona tulen sieltä takaisin. Tällä viikolla töiden puolesta helpottaa, mutta muuten on niin paljon hommaa joten pitää katsoa miten paljon kerkeän blogiä päivitellä. Pari postausta on taas työn alla, niistä puuttuu enään vain kuvat.

Koittakaa viettää hyvä viikko – parempi kuin täällä viimeiset pari viikkoa ovat olleet!

Translation: Fucking headache… Suffered from it again on Sunday so no exercise there. Will see how dead I’ll be after today’s volleyball and gym, at the moment I’m not feeling so good. Attitude: Take some meds and go to work!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.