Hae
Hannamaria

78 – lumottu tukka

Kävin parisen viikkoa sitten jälleen kerran Sannan käsittelyssä Kampaamo Lumossa Jyväskylässä. Heittelinki jo hieman ideoita tulevasta kampauksestani ja näiden kuvien ja ideoiden kanssa marssin torstaina kahden aikoihin kampaamoon sisään. Tulin hieman myöhässä, sillä suunnitelmana oli että mulle laitettaisiin väri päähän ennen seuraavan asiakkaan tuloa jonka hiukset olisi leikattu siinä vaikutusajan aikana. Helpotti prosessia kuitenkin huomattavasti kun kerroin että voin odotella lehtiä lueskellen jos tämä poika leikattaisiin ensin ja mun pään kanssa työstäminen tehtäisiin vasta sen jälkeen. Mikäs siinä lehtiä lueskellessa kun hyllystä löytyi New Yorkista tuodut uusimmat lehdet 🙂

Päädyttiin laittamaan mulle tyveen hieman tummempi väri ja latvoihin hieman helmiäisemmän ja suklaisemman vivahteinen sävy jotta saatiin pientä kivaa vaihtelua väriin eikä se olisi vain yhtä tummaa harjasta. Hiuksia lähti taas oikein urakalla – mulla on tukkaa aivan törkeänä ja vaikka paljon lähti, niin paljon myös jäi. Ihanaa on käydä kampaajalla joka tietää mitä tekee ja uskaltaa kokeilla uutta!

En ollut varma mitä haluan tehdä tuolle pitkälle etuosalle joka tulee kehystämään kasvoja – leikattaisiinko se lyhyeksi vai säilytettäisiinkö pituus. Sanna sanoi kuitenkin viisaasti: ”Mieluummin säilytetään pitkänä kuin leikataan lyhyeksi sillä jos se nyt leikataan pois ja parin päivän päästä tulee katumapäälle niin kasvasttamisessa menee kaksin verroin kauemmin. Jos taas parin päivän päästä tuntuu että hitsi, olisi pitänyt leikata, niin se on helppo nipsasta pois sitten seuraavalla kerralla.” Oli mielestäni erittäin hyvin sanottu joten jätettiin se nyt pitkäksi. Päätös oli erittäin hyvä, sillä tukan saa edelleenkin uhreillessa pois naamalta mutta se on paljon kevyempi. Ja pitkän osan alle tehtiin taas kiva ylläri – pieni piilokalju joka ei arkipäivinä näy, mutta jonka saa esiin laittamalla hiukset hieman erilailla.

Halusin tällä kertaa korostaa niskani pyörteitä, joten otettiin niska tarkoituksella hiusrajasta V-malliseksi – mulla hiukset nimittäin tekee tuollaisen ”nipukan” tuonne loppuun, en muista sen oikeaa termiä… Tykkään siitä ja kun viimeksi tehtiin hyvin suora leikkaus hiusrajaan niin nyt mentiin toiseen ääripäähän 🙂 Muutenkin otettiin hiukset hyvin lyhykäisiksi, ne on vaan niin paljon helpommat pitää ja hoitaa kuin pidemmät. Ehkä kuitenkin vielä jonain päivänä kasvatan edes olkamittaiset, kuka tietää…

En tällä kertaa ostanut vahaa tai vastaavaa sillä tämän hetkisestä putelistani on vielä vaikka kuinka ja paljon jäljellä. Lakkaa en kuitenkaan omistanut joten sain mukaani Joico Joimst Firm Ulta Dry Spray* -hiuslakan. Tykästyin heti tuoksuun, ai nam… Pito on mulle erittäin riittävä, haluan hiusteni kuitenkin pääsevän ”liikkumaan” jotteivat ne näytä yhdeltä isolta kypärältä. Tämä tuntui myöskin vievän pörröisyyttä pois eikä lähmääntynyt sateessa(!!!). Seuraavan kerran kun on tarvetta vahalle niin kallistun luultavasti Joicon puolelle, hyllyssä näytti olevan ihan hyvän kokoinen valikoima siihenkin tarkoitukseen. (Oli muuten mukava vaihteeksi päästä tuotekuvaamaan muuallakin kuin omassa pimeässä huoneessa…)

Todellakin, jos haluatte hyvää asiakaspalvelua ja erittäin osaavan naisen laittamaan hiuksianne niin suosittelen aivan ehdottomasti käymään hänen paikkeillaan – saatte aivan varmasti sen mitä tilaatte! Niin ja hyvät kahvit 😉 Aiemman postauksen syyskuun Lumo-käynnistä löytää täältä.

Translation: New hairstyle, better life. I’m finally feeling like myself again with this hairstyle, hopefully the other parts that have been fucked up all fall will come together also… Well, I also got a Joico Joimst Firm Ulta Dry Spray* -hairspray with me and it smells soooo good! And it holds so well without making my hair to a motorcycle helmet so I’m very pleased with it 🙂 And as always, got a good cup of coffee. If you need an amazing hairdresser, this is your place!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *