Hae
Hannamaria

82 – inspiraatiopäivä osa kaksi

Kyllä on tällä viikolla tullut jokaisesta tuutista asiaa Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Daysta ja Bloggers’ Awardseista. En aio tylsistyttää teitä enää kuin yhden postauksen verran asiasta, muuten keskityn aivan muihin asioihin kuin noihin kahteen tapahtumaan. Nyt kuitenkin muutamat kuvat sieltä jotta saan ne julkaistua eikä tarvitse puhella itse tapahtumasta niin paljoa 😉 Edellisen ja tarkemman postauksen päivän kulusta voi lukea täältä.

Paikka oli todella kaunis sekä sisältä että ulkoa. Harmi vaan että heti ovien auettua kaikki juoksivat suoraa päätä sisälle ja muutamassa minuutissa paikka oli niin täynnä ettei siellä pystynyt hievahtamaan tönäisemättä jotakuta. Ruokiin ei koskettu paljon ollenkaan, mutta valkkari oli aivan mahtavaa ja harmittaa kun ei tullut kysyttä mitä se oli!

Erikoista oli että kuulin näistä tapahtumista (drinkkikoulu, blogitunti ja valokuvauskoulu) vasta paikan päällä ensimmäisen kerran – missään sähköpostissa ei asioista mainittu mitään. Kaippa sitä ID:n omista blogeista olisi jotain tietoa tippunut, mutta seuraan vain kahta kyseisessä portaalissa enää olevaa blogia – ja kummassakaan ei asioista mainittu 🙂 Mutta ei mitään, lähdettiin Ronjan kanssa jo muutenkin aikaiseen pois joten ei sinänsä jäänyt harmittamaan ollenkaan.

Käytiin Ronjan kanssa myöskin Instrun pisteellä ja oli erikoista huomata omat lasit pöytää koristamassa. Mulla siis on aivan samanlaiset pokat kuin mitä alimmaisessa kuvassa on aukinaisena ja joihin tarkennus on osunut. Nämä ovat itse asiassa Cuccin miesten mallistosta ja ostin nämä jo keväällä kun oli uusien lasien hankiinta ajankohtaista – kai sitä voi viimeinkin sanoa olevansa muodin edelläkävijä! 😉 Yeah right…

Jos ajatellaan koko päivää niin reissu oli todella mahtava, mutta jossain vaiheessa tapahtumaa alkoi tuntumaan siltä etten sovi sinne ollenkaan. Ympärillä näkyi toinen toistaan laittautuneempia, pidempiä ja laihempia ihmisiä kiharrettuine pitkine hiuksineen jotka vetelivät teiniposeerauksiaan. Okei, mustavalkoista, mutta suurin osa käyttäytyi näin. Toki mukaan mahtui poikkeuksia ja mukaviakin ihmisiä, mutta silti oli ulkopuolinen olo.Yksi näistä sattui kuulemaan mun ”junttivitsin” tai jonkun muun letkautuksen ja kyllä katsottiin niin vinoon. Onneksi oli Ronja matkassa jotta saatiin heitellä näitä ”landelaisten” juttuja keskenämme ;D Siinäpähän katsovat, kunhan itteä ja ystäviä naurattaa niin ajatelkoot blondit ”parempia-kuin-sinä”-naikkoset ihan rauhassa mitä ajattelevat, en kaipaa ylenkatsovia ihmisiä tähän ympyrään! 😉 Lisää juttuja päivästä yleisesti on tulossa myöhemmin – ehkä kuvailen myöskin tapahtumasta saadut juttuset blogiin, toivottavasti olisin joskus päivänvalon aikaan kotosalla!

Ja jos totta puhutaan niin ei tuolta kyllä inspiraatiota saanut 😉

Translation: Last Saturday Indiedays organized a Bloggers’ Inspiration Day at Helsinki, you can read my last post here. It was fun but a bit pointless. We didn’t want to wait for the drink & photography school which were organized later in the same day because the place was so crowded and we were done with every event we wanted to do so early on that we left after a couple of hours. 

The place was beautiful, the wine was amazing (forgot to ask what wine it was, damn…) and the co-op. stands were great 🙂  I found my very own glasses among the other glasses at this Instrumentarium’s stand – I bought my glasses last spring and they are from Cucci Men’s collection – finally felt like a true fashionista! Yeah right…

All and all the day was great, if we don’t count the part where we got some looks because of our humor with Ronja 😀 Some girl who propaply thought she was sooo much prettier and more beautiful than us looked us a bit strange when we were just joking around. That’s when I realized that I don’t fit in the mold – almost all of the girsl were blond, tall and skinny. And looked like to be so full of themselves. I’ll just let them be like that – if they want to live their life looking down on other people I’ll let them do that and stick with my real friends who truly appreciate my humor weird humor 😀 No hypocritical people will be accepted in this cirle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.