Hae
Hannamaria

84 – helsinki 16/11/13

Kuten aikaisemmin kerroin, oltiin Ronjan kanssa eräänä lauantaina pyörähtämässä Helsingin suunnalla Indiedaysin järkkäämässä Bloggers’ Inspiration Dayssa. Tapahtuman jälkeen jäätiin vielä hieman kuvailemaan tapahtumapaikan ulkopuolelle. En ollut pukeutunut päivään kovinkaan erikoisesti, pelkästään alustoppi oli hieman juhlavampi. Myöskään meikkiin ei juuri löytynyt kello kuuden aikaan aamulla inspiraatiota. Olisi tehnyt mieli kokeilla nestemäistä rajausta pitkästä aikaa mutten junassa viitsinyt alkaa sohia ympäriinsä.

takki – Vero Moda // jakku – Lindex // housut – KappAhl // huivi – KappAhl // kengät – Vagabond // toppi – Lindex // kello – Michael Kors, Oversized Runaway // kaulakoru – H&M

Ronja oli niin nättinä joten täytyy läväyttää hänenkin kuvansa teidänkin nähtäväksi! Tykkään noista Ronjan violeteista kengistä todella paljon, tekisi mieli itsekin ostaa violetit nilkkurit… Jos sitten keväällä violetit kengät saapuu tähänkin vaatekaappiin? 😉 Ostin muuten alennusmyynneistä yhdet mustat perinteset kiilakorkonilkkurit, ne täytyy käyttää suutarilla ennen kuin niitä voi käyttää – en halua tehdä ilmalentoa työpaikan parkkipaikalla!

Laukkuna toimi alkusyksystä Helsingistä ostettu Longchampin Le Pliage viinipunaisena, fuksiana, mikä se väri oikeasti edes on – aika lailla on muuten saman värinen kuin tuo Ronjan huivi! Kuvissa sitä ei vielä näy, siihen ja muihin reissun tuliaisiin palataan jossain vaiheessa. Tätä tahtia luultavasti vasta joulun jälkeen ;D

Translation: What Ronja and I wore to Helsinki few weeks back 🙂

4 kommenttia

 1. Jiidamanda kirjoitti:

  Mä vaan kiinnitin ekana huomioo siihen miten kivat kengät sulla on ja sit vielä Ronjan kengät kans! 😀 Tykkään kuolata muitten kenkiä ja sit ite kuljen risasilla, kolme vuotta sitten ostetuilla Adidaksillani tuolla lumihangessa edelleen 😀 Eivaan nyt mulla on ihan kivat talvikengät onneks, vähän samantyyliset ku sulla (tai no ei oikeestaan paljoo yhtään). Aattelin kertoa tässä kaiken kengistäni, ei mulla muuta, moro!

 2. KlS kirjoitti:

  Täällä suunnalla koetaan takkikateutta! Tuo sun takki on aivan ihana 🙂

  Blogissani olis muuten haaste sulle! 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Musta taas tuntuu että nämä mun kengät on jo aivan kulahtaneet eikä korkoo ole tarpeeksi 😀 Kiva kuulla että muiden silmään ne ei siltä vielä näytä! Kuljin näillä viime talven kokonaan, nyt omistan onneks matalpohjaiset kanssa niin ei oo päivän päätyttä jalat aivan puolimatkassa hautaan!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi kiitos! Se on vaan hiukan liian ohut näin talvella, piti kaivaa paksumpi (ja kaksi kokoa liian iso…) villakangastakki kaapista tähän hätään. Viikonloppuna uutta talvitakkia metsästämään 🙂

  Pitääpä käydä kurkkaamassa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.