Hae
Hannamaria

86 – christmas is coming

On taas se aika vuodesta. Kaikkialla soi ärsyttävät joululaulut ja ihmisillä on hirveä stressi joululahjoista. Ajattelin kuitenkin tehdä tänä vuonna asiat helpoksi – en stressaa joululahjoista pahemmin (jos ei kelpaa niin voin ottaa lahjat takaisin!) ja listaan itse haaveilemani asiat tähän alle. Kaikkea en todellakaan usko saavani, mutta hyvä sitä on olla ihmisille vaihtoehtoja 🙂

Pussilakanoita ei voi koskaan olla liikaa. Joku voi sanoa että on turha maksaa pussilakanoista hirveä määrä rahaa, mutta olen tarkka siitä missä nukun. En voi myöskään sietää jos parisängyssä on erilaiset pussilakananat ja tyynyliinat, mikään ei ole yhtä ärsyttävää. Menen näköjää hyvin mustavalkoisella ja yksinkertaisella linjalla 🙂

Finlayson – Loitsu // Luhta – Sulka // Kodin 1, Ivana Helsinki – Indian Summer // Kodin 1, Anno – Fasetti

Kirjoja tänä vuonna on muutama kappale listalla. Tärkeimpänä näistä nostaisin tuon Vapa Median kirjoittaman ”Strateginen ote verkkoon”-kirjan josta olisi mulle töissäkin hyötyä. Hömppäkirjoja ja muuta vastaavaa on myökin kiva joulun aikaan lukea joten niistä en koskaan kieltäydy.

Vapa Media – Strateginen ote verkkoon //  Candace Brushnell – Carrien nuoruusvuodet (kovakantisena) // Sophie Kinsella – Soitellaan, soitellaan! // Lauren Weisberger – VIP-ihmisiä 

Leffoja tänä vuonna harvinaisen vähän. Yleensä leffoja on löytynyt listalta enemmänkin, nyt on jotenkin kirja- ja hyötykäyttötavarapainoitteinen vuosi… Joka tapauksessa, tuosta James Bondin kokoelmaboxista oon haaveillut jo pitkän aikaa mutten ole löytänyt oikeaa hetkeä ostaa sitä – ja mikä olisi parempi kuin toivoa se joululahjaksi! 🙂

James Bond DVD-box // The Avengers // Iron Man 3

Sitten on tälläisten sekalaisten osioiden vuoro. Toivon tänä vuonna saavani jotain hyödyllistä ja samalla ehkä kaunista. Lahjakortit ovat erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi S-ryhmään tai vaatekauppoihin. Myöskin Iittala on lähellä sydäntä ja omistankin heidän Sarjaton-sarjansa Metsä-mukeja jo pari kappaletta valkoisena enkä pistäisi yhtään pahakseni paria lisäkappaletta 😉

Translation: Just some things I’d like to have for Christmas. Not all of them of course but it’s nice to have something to choose from, right? 🙂

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    missä oot töissä? 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Jyväskylän suunnalla myyntiassarina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *