Hae
Hannamaria

87 – heiaheia week 48

Viime viikolla tuli liikuttua yhteensä noin seitsemän tuntia mutta liikuntakerrat olivat hyvin vähäiset. Hiukan harmittaa ettei sunnuntaina tultu lähdettyä salille mutta eipä siitä olisi siinä mielentilassa ja niin väsyneenä mitään muutenkaan tullut… Ehkä oli parempi levätä jotta tänään jaksaa taas salin ja kunnon lentopallomaratonin.

Maanantai – Kuntosali 35min, Lentopallo 2h 55min
Tiistai – Kuntosali 40min
Torstai – Kuntosali 25min, Lentopallo 2h 45min
Maanantaina oli keskivartalo ja kunnon lämmöt ennen lentopalloa. Tiistaina käsi- ja yläkroppatreenit, aijai… Torstaina oli aikaa vaan juosta hiukan matkaa, venytellä ja tehdä kunnon nivelien lämmittelyt. Harkkojen alkaessa juostiin vielä hiukan ja muutenkin lämpättiin. Lauantaina tuli tehtyä pitkästä aikaa hyötyliikuntaa – kävin joulumessuilla ja jätin auton toiselle puolelle keskustaan. Oli kivan kirpsakka ilma kävellä, ei kuitenkaan liian paha. Harmittaa ettei tule tehtyä hyötyliikuntaa enemmänkin.
Mulla on torstaina tämän syksyn ensimmäinen peli naisten seurassa ja en oo yhtään varma mitä siitä tulee. Välillä on kuvio aivan sekaisin ja välillä toimii oikein hienosti. Oon pitkään pelannut kutosta ja nyt yhtäkkiä pistetäänkin pelaamaan pussia joten on siinä itse kukin näin alkuun pihalla että missä nyt piti olla. Saa nähdä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.