Hae
Hannamaria

89 – jännitysnäytelmä

Siitä on aikaa kun on reaaliaikaista postausta tullut kirjoitettua. Nykyään ylimääräinen vapaa-aika on harvinaista herkkua joten otan siitä kaiken irti! Neljän päivän vapaa tuntuu todellakin luksukselta… Tänään on joka tapauksessa tiedossa Misterin lakitus koululla (onnea kaikille muillekin jotka valmistuu tänään tai tässä lähiaikoina!), hyvää ruokaa ja illan pommi – mun eka naisten lentopallopeli.

Aina saa olla neuvomassa… Hyvin tuo silittäminen onnistui herralta itsekin vaikka muutamat kikat piti neuvoa. Eiköhän tuokin puoli rupea pikkuhiljaa onnistumaan. Päällä herralla on tänään fuksian värinen 7Camicien Stretch-mallin paita, jossa on hihansuissa ja kauluksessa pinkahtavaa paisley-kuviota. Olin aluksi vastaan tätä väriä sillä en ollut varma miten se menee yhteen kaksoistutkintolakin kanssa, jossa nauha on tumman violetti. Nyt kun näki paidan tänään herran päällä niin en kyllä enää koskaan epäile sen juhlavaatevalintoja… Oli todella komea tuplakauluksineen ja taskuliinoineen! 😉

Sunnuntaina olin katsomassa B-tyttöjen peliä Monarilla ja olin todella ylpeä – peli sujui paljon paremmin kuin aikaisemmin ja voittojakin tuli! 🙂 Hyvä tytöt! Itselläni on tänään ensimmäinen kunnon peli ainakin yli neljään vuoteen… Voi olla hyvinkin katastrofaalinen tapahtuma, mutta onneksi on vain yksi peli. Meillä ei taida tulla koko joukkuetta kasaan sillä osa on töissä ja osalla on ruumiinosia paketissa, mutta koitetaan selvitä 🙂 Raa’alla voimalla ja pikkukikoilla voittoon! Toivottakaa onnea…

Translation: Today is the day when Mister graduates! 🙂 I’m so nervous and he was unbelievable calm…. I wasn’t this nervous even on my own graduation day! Weird… And yes, he did even iron his own shirt – although some good advices were definitely needed. 😉 After that we are going to eat with his parents and gradma which will be nice 🙂 But the evening…. It’s the day to play my first real volleyball game in a looong time! Last time I’ve ”really” played was like four or five years ago. And we don’t have the whole tema there, some are at work and some have some healt issues. But we’ll get trough it with raw force and tactics 😉 Wish me luck!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.