Hae
Hannamaria

90 – monday already…?

(kuva)

Kyllä ei. Tällä hetkellä se mitä kaipaan eniten on loma. Siis ihan kunnon loma, ei viikonloppu tai neljän päivän vapaa. Täysi loma jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään, kukaan ei käske mua viemään pyykkejä koneeseen tai muutenkaan marise koko aikaa. Ei tarvitse lähteä mihinkään jos ei huvita, mutta kukaan ei estele jos haluat mennä. Onneksi on enää vain tämä ja ensi viikko niin on putkeen parin viikon loma. Ai että tekee varmasti kutaa – aion vaan olla, lukea ja käydä alennusmyynneissä. En jaksa stressata uuden vuoden vietosta, menee miten menee ja kenen kanssa menee. Tää vuosi on ollut muutenkin sen verran paska että antaa loppuvuodenkin mennä menojaan. Nykyään mua pystyy ennemminkin seuraamaan instassa (@hannamariaw), sinne päivittelen paljon useammin. Postaan edelleen, annan itselleni vain hiukan löysää tämän paikan suhteen enkä vaadi itseltäni kaikkea. Koitan selvitä jouluun tällä samalla vanhalla kaavalla ja sitten alkaa uusi vaihe – sekä blogissa että muuten. Mites teidän maanantai

Translation: Yeeeees no. At this moment I really need a vacation. Not just a weekend or a for day holiday. I need a full at least two week holiday god damn it. I seriously need to move to the city so I can have some alone-time, this is driving me crazy. The thing I need now is tranguility. During my two week holiday I’m just going to sit back, read a book and maybe go shopping at the after-Christmas sales. I’ll welcome the new year where-ever I feel comfortable, maybe by myself or with some friends. Who knows.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *