Hae
Hannamaria

92 – menolippu

Koko viikonloppu on mennyt aika lailla ollessa, mikä oli kyllä aika tarpeenkin. Ei ole ollut minkäänlaista pakkoa tehdä mitään tänään eikä eilen ja olenkin vain nauttinut olostani. Enää ensi viikko muutenkin töitä ja sitten parin viikon keskeytymätön loma, ai että! Eilen käytiin markkinoilla pyörimässä ja tänään päivän kohokohta oli voittaminen Menolippu-lautapelissä! 😉

Lomalla aion panostaa tähän blogiin enemmän jälleen, tällä hetkellä tunnen syyllisyyttä siitä etten ole kerennyt mitään tänne kirjoittaa vaikka aiheita olisikin ollut. Esimerkiksi Misterin ylppäreistä en ole kerennyt sanoa sanaakaan. Enkä ole täällä tainnut mainita että ostin uuden kameran maanantaina! Päädyin ostamaan Olympuksen OM-D EM-5:n Rajalalta. Heidän tarjouksensa on vain vuoden loppuun asti voimassa ja sen jälkeen hinta taitaa tuplaantua, joten päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni.

Vanha kamera vetelee todellakin viimeisiään. Omistan siis edelleenkin Canonin 1000D-järkkärin – mallin, jota ei ole valmistettu ainakaan kolmeen vuoteen enää. Tämä mun malli korvattiin nykyisellä 1100D-mallilla, jossa on mukana video-ominaisuus. Muuta erilaista siinä ei taida ollakaan. Omistan tähän nykyiseen myöskin kiinteän 50mm 1.8-putken ja siitä on nyt autotarkennus ruennut reistailemaan. Ei meinaa enää tarkentaa oikein vaikka määrittää pisteen mihin haluaa sen tarkentavan – hiissailee vaan. Omistan siihen kyllä kittiputken joka on loistavassa kunnossa, mutta vaadin putkeltani ja kameraltani enemmän kuin mitä tämä nykyinen putki + runko pystyvät. Ajattelin nyt tuon uuden kameran myötä tutustua videokuvaamisen ihmeelliseen maailmaan uudelleen. Toivottakaa onnea, siitä on ainakin kolme vuotta kun meikäläinen on videokuvannut viimeksi… Mutta juu, lisää asiaa aiheesta kameran tänne saavuttua!

Mites teillä on viikko mennyt? Joko on kaikki joululahjaostokset tehty?

This weekend has been dedicated only for relaxing. I haven’t done anything I’ve not wanted to –  this weekend was soo welcome! I actually didn’t have anything to tell at work when they asked me what I was going to do this weekend. Such an amazing feeling, I need to do this more often 😀 My weekend’s highlights have been a Christmas market we visited yesterday and today’s new board game experience – it was my first time playing the European version of Menolippu (Ticket to Ride) and I won! You should have seen my face when I kicked Mister’s ass in it ;D

I don’t think that I have mentioned  this but I bought a new camera on Monday! I’m still waiting it to arrive so that I could play around with it. It was kinda my Christmas present for myself for having such a crappy year… Well, it was justified since my current camera is slightly falling apart… The lens’s autofocus doesn’t work very well anymore, it kinda just keep going back and forth and not focusing. The camera itself is fine and the kit lens also, but they aren’t good enough for me. I want to get familiar with video etc and my current camera doesn’t make that possible. Also this is almost half of the size my current camera so it’ll be easier to carry around with me. 🙂 More to come when the camera arrives! 

How about you, how was your week? Have you finished with your Christmas shopping already? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *