Hae
Hannamaria

95 – what…?

Juuei. En ole jouluihmisiä en sitten yhtään. Ei jaksa kiinnostaa piparit, kuusi, joulumusiikki tai pahemmin mikään muukaan. Ainut asia josta joulussa tykkään on se lahjojen antaminen ja RUOKA! Ai että kun saa kotikaljaa ja kunnon imellettyä perunalaatikkoa, kinkkua ja karjalanpaistia. Ah…

Ennemminkin iloitsen siitä, että on loma. Mulla ei oo kesän jälkeen ollut minkäännäköistä lomaa ja sen kyllä huomasi. Aina tähän asti on tottunut siihen että on se syysloma keskellä syksyä ja nyt ei ollut mitänän. Olisi pitänyt olla viisas ja ehkä ottaa yksi pitkä viikonloppu mutta työt eivät antaneet periksi.

Nyt kuitenkin aion ihan vaan rentoutua, pelailla, lukea, syödä, urheilla (sopivissa määrin) ja shoppailla. Myöskin lautapelien pelaaminen on tällä hetkellä näköjään kova sana meillä – ennen en saanut ketään pelaamaan mun kanssa mitään ja nyt on pelattu oikein urakalla Menolippua ja Monopolia. Niin ja toivon että sataisi edes hiukan lunta.

Sen myönnän että oon huono häviäjä… Joku on saattanut huomata sen ainakin meidän porukasta! 😀 Tänään lentopalloon mentäessä käväistiin muuten kaupassa ja hoksasin etten ole juonut melkein ollenkaan Jouluomenaa vielä tänä vuonna. Joskohan siinä olisi se syy joulutuulettomuuteen. Pah, kyllä se joulufiiliksen puuttuminen johtuu ihan muusta.

Koittakaa nauttia Joulusta mutta älkää stressatko. Hukutan itseni tutustumaan tuohon uuteen kameraan ja toivottavasti palailen kivojen kuvien kanssa 🙂 Ja myöskin nautin tästä vapaudesta olla tekemättä mitään, ah!

Hopefully you have a better Christmas spirit then I do. I’m not really a Christmas person and to me Christmas is just a holiday among others. And on a holiday I want to relax and just be. Let it be, let it be, let it be etc… I’ll play soooo many board games, eat my brains out, play some volleyball (gotta have something to balance the eating…) and read. Hopefully some Christmas soda will light me up a bit, will see. Tomorrow I’ll just enjoy the day by eating, having sooo many cups of coffee and enjoying the sauna. And of course make someone happy by giving a few gifts 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.