Hae
Hannamaria

88 – morrison’s grill & green

Olin aikonut etsiä vanhoja kuvia entisiltä Hesan reissuilta tähän postaukseen mutta tajusin tätä kirjoittaessani miksei niitä mistään löytynyt – sain nykyisen rakkaan Nokiani vasta helmikuussa enkä näköjään ole aikaisemmin kehdannut ottaa kunnon kameralla ruoasta kuvia. Harmittaa hiukan, mutta ei voi mitään.

Normaalisti Morrisonsissa käydessämme otan aina Kana-caesar-salaatin joka on todella taivaallista. He olivat viime kertaan verrattuna muuttaneet lautasiaan ja asetteluaan ja en tiedä johtuiko se tästä tekijästä vai jostakin muusta, mutta tuntui kuin tässä annoksessa olisi ollut kanaa paljon vähemmän kuin ennen. Tai sitten olen tottunut Jyväskylän Food Bar & Kitchenin kanamäärään joka on aika massiivinen.

Paikka itsessään on ahdas, mutta tunnelmallinen. Hintataso ei ole korkea esimerkiksi Amarilloon verrattuna, vaan pyörii suhteellisen samoissa tasoissa. Toki jotkin annokset ovat kalliimpia, mutta niihin en yleensä itse kajoa ollenkaan – ainoat annokset mitä yleensä syön ovat joko salaatti tai jokin hampurilaisateria.

Ronja taisi viime kerralla syödä Garlic burgerin ranskalaisilla. Sain maistaa hiukan ja ai että se oli jumalaista! Tosin melkein kaikki missä on valkosipulia on pakko olla hyvää… Ainoa burgeri jota heillä olen maistanut ja josta en ole tykännyt on ollut Fried Chicken-burgeri, jossa on pariloitua kanaa ja currymajoneesia. Mun annos oli hieman kuiva ja currymajoneesia tuntui olevan hitusen liikaa mun makuuni.

Morrionsin herkuista pääsee nykyään nauttimaan sekä Helsingissä Ateneuminkujalla ja Turussa osoitteessa Kristiinankatu 9. Itse en ole Turun ravintolassa käynyt mutta voisin kuvitella että paikka edustaa Helsingin ravintolan kanssa samaa linjaa 🙂

Translation: If you want to have a great restaurant experience in Helsinki or in Turku and not pay too much for it, you should try Morrison’s grill & green! In Helsinki it’s located in the Ateneuminkuja and in Turku in Kristiinankatu 9. I haven’t been to the restaurant in Turku but I’d bet it’s the pretty much the same as their restaurant in Helsinki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.