Hae
Hannamaria

83 – sami hedberg 22/11/13

Perjantaina käytiin katsomassa Sami Hedbergin showta Jyväskylän Paviljongissa. Ostettiin liput viimeisimpään näytökseen eli klo 21 alkoi parituntinen naurunremakka. Aloiteltiin ilta käymällä syömässä Genghis Khanissa – oli pakko Misterinkin päästä maistamaan heidän hyviä ruokiaan ja nauttimaan paikasta muutenkin. Paikasta ei tällä kertaa ole kuvia, mutta edellisen postauksen aiheesta voi lukea täältä.

Ruoan jälkeen sulateltiin hiukan pyörähtämässä Top Tenissä katsastamassa mitä leffoja ja ceedeitä oli tarjouksessa ja mukaan lähtikin pari juttua. Tämän jälkeen oli Misteri luvannut tarjota mulle kuoharilasillisen joten mentiin nauttimaan sellaiset Jyväshovin Public Corneriin. Harmittaa etten tajunnut kysyä mitä nämä kuohuvat oli, toinen oli aivan taivaallisen makuista!

Tästäpä jatkettiin sitten sinne Hedbergin keikalle. Oli todella mahtava show ja vaikka osa oli samoja juttuja kuin aikaisemminkin mahtui mukaan paljon uutta ja hauskaa. Ja olihan ne vanhatkin jutut hauskoja, ei siitä mihinkään pääse! Meidän istumapaikatkin oli hyvät, oltiin justiinsa alakatsomon takana pari riviä ylempänä.

Ei ollut alun perin tarkoitus jatkaa iltaa missään mutta hyvä seura vei mennessään. Lähdettiin vielä tapaamaan Misterin kaveriporukkaa Passioniin ja aika nopeasti jatkettiin siitä vielä Aussie Bariin. En ollut siellä ikinä käynyt ja paikka oli aivan mahtava! Vaikka ajoinkin kotiin niin maistoin pienen huikan Misterin Mojito ja ai että se oli HYVÄÄ! Kaupungin paras mojito sanoisinko.

Kokonaisuutena sanoisin että todella mukava ilta! Voisin ottaa mielellään uudelleenkin. Myöskin Misterin kaveriporukka oli aivan mahtava, onneksi heidät näkee taas tulevissa valmistujaisjuhlissa. Jonne on muuten mekko vielä hommaamatta, tulee kiire…

Tänään ei muuten tipu HeiaHeian päivitystä, tuli vaan pelkät kuntosalit & lentopallot ma ja to joten ei ole enempää raportoitavaa… 🙂 Tällä viikolla paremmin.

Translation: Last Friday we went to see a show by a Finnish stand-up comedian Sami Hedberg. The show itself was amazing and so was the whole night – me and Mister had dinner at this Chinese (?) place me and Ronja visited a while back.

During digesting our foods we went to shop some CDs and DVDs at Top Ten in Anttila. I bought something small, I’ll tell more about it a little later. After this Miter had promised to buy me a glass of bubbly so we headed to Public Corner in Jyväshovi. The sparkling wine was sooo good and I regret not asking what it was. Damn…

After the drinks we headed to the show. As I already said it was amazing and I’d pay to see it again every time. After the show we were supposed to head home but some if Mister’s friends were out in the town so we decided to meet them at Passion. We didn’t stay there for long, the music was horrific… Luckily one if Mister’s friends got us in to Aussie Bar which was AMAZING! I so hope to get in there again in the near future. Oh and because I was driving I couldn’t get any drinks for myself but luckily I got to taste one of Mister’s Mojitos. And I have to say that was THE BEST Mojito in town!

All and all it was a great night and I’d do it all again anytime 🙂  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.