Hae
Hannamaria

72 – perjantai 8.11

Käytiin eilen Misterin kanssa tutustumassa hieman JAMKin tarjontaan heidän avoimien ovien päivässään. Tuli jotenkin hirveän vanha olo siellä lukiolaisten keskuudessa vaikka ei oikeasti ikäeroa ole kuin vuosi. Jätän nyt sanomatta suuren määrä asiaa aiheesta vaikka sen olin jo kerennyt kirjoittaa. Itsesuojeluvaisto toimii sentään edes jonkin verran. Jaksoin perjantaina viimeinkin kaivella kunnon kameran laukusta ja sain hyvälaatuisia kuvia 🙂

Tosiaan, viime keväänä olin tehnyt jo yhteishaut ja olin saanut ennakkotehtävät jotenkin tehtyä mutten ollut kuitenkaan niihin tyytyväinen jotin peruutin kaikki hakemukseni kun tiesin että nykyisessä työpaikassani saisin olla ainakin syksyyn asti. Ajatus välivuodesta oli muutenkin muhinut jo pidemmän aikaa (asiaan vaikutti sekin että olin tyystin unohtanut englanninkielisten hakujen ajan ja missasin senkin…) – olin ollut koko kevään hirveän väsynyt ja ärtynyt enkä ollut pystynyt antamaan kaikkea kotona, koulussa tai töissä. Koko kevät meni juostessa salilla, lentopallossa, töissä ja koulussa (jossa päälle painoi kirjoitukset ja lopputyön tekeminen). Olo oli koko ajan aivan hirveä ja sen huomasi. Helpoin tapa oli päättää jättää koko opiskelu nyt vuodeksi – mitä sitä pakottamaan kun koko ajatuskin ahdisti. Tämän pidemmälle en kuitenkaan asiassa mene, kirjoitan opiskeluista ja vastaavasta erikseen oman postauksen kun ehdin.

Tutustumisen jälkeen menin Ronjan seuraksi Sepän yrityspajalle odottelemaan kaupunkiin lähtöä. Hänelle tuli vielä yksi asiakas yhden aikoihin Rosalean puolesta, jonka jälkeen päästiin lähtemään –  ehdin kuitenkin kuvailla siinä odotellessa kiitettävän määrä sekä Ronjan itsensä ehostautumista, että muuten Sepän yrityspajan tiloja.

Ja tottahan toki asiaan kuului myöskin ruokaa! Päätettiin käväistä tällä kertaa Jyväskylän keskustassa löytyvässä Genghiskhan-ravintolassa. Oltiin molemmat käyty jo aikaisemmin kyseisessä paikassa syömässä ainakin kerran, mutta mulla käynnistä on jo useampi vuosi. Ruoka oli saman tyylistä kiinalaista kuin muuallakin, tarjolla oli herkkusieniä, possua, kanaa ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Oli kyllä hyvää! Syötiin heidän buffettinsa, hinnaltaan 12,90€ jonka Ronja mulle ystävällisesti lonareillaan tarjosi. Paikka oli todella nätti – tosin kadun toisella puolella Kuntoportissa urheilevat naikkoset saivat olon hiukan syylliseksi. Ei haittaa, mulla oli hyvää ruokaa nam.

 

Oli ihan mukava päivä! Päästiin illemmalla vielä tutustumaan Katrin uuteen asuntoon (on muuten todella hyvännäköinen reilu 50 neliön kaksio!) ja myöhemmin päädyttiin ylläripylläri Amarilloon istumaan… Siitä tietää että käy liikaa jossakin ruokapaikassa syömässä kun tarjoilijakin jo tunnistaa meidän naamat. Virallisesti #AmarilloJKL-faneja. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia…

Nyt tälleen aiheen vierestä tähän loppuun, mutta
jos teillä on tietoa ulkomailla olevista paikoista (korkeakoulut, yliopistot yms. UK:ssa ja Ameriikassa) joissa voi opiskella markkinointia ja/tai graafista suunnittelua niin saa hihkaista kommenttiboksiin tai heittää mailia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi!

Sivustot joissa neuvotaan ulkomailla asumisesta ja opiskelusta sekä sivustot, joista löytyy eri kampuksiksista tietoa esim. Amerikassa on myöskin tervetulleita! 🙂 Kokemuksia myöskin omista koulutuksista ym. aloilta saa (lue: pitää) jakaa oli ne sitten Suomessa tai ulkomailla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *