Hae
Hannamaria

65 – nälkäisen pelastus

Nappasin tälläisen Naturdiet Mint Chocolate -ateriankorvikepatukan kaupasta jokunen aika sitten ja olen kokonaan unohtanut mainita sen. En yleensä syö tälläisiä sillä en usko näiden korvaavan kunnon ateriaa (+ rakastan kunnon ruokaa!), mutta silloin American Diner-päivänä vähän aikaa sitten ostin yhden vain kokeilumielessä. Olin aamulla syönyt kunnon aamupalan ja ajattelin että nälkä kuitenkin iskee ennen kunnon ruoan saantia, joten päätin antaa näille mahdollisuuden.

Maku oli hyvä, ei mitenkään yltiömakea vaikka olikin suklainen. Loppuvaiheessa alkoi jauhoisuus jo paistaa hiukan läpi, muttei mitenkään pahasti. Sisältä löytyi ”mintturakeita”, nam! 🙂 Olen joskus testannut toffeen/karamellin makuista ateriankorviketta ja hyi ällötys! Onneksi tämä oli positiivinen yllätys. Olen ostanut testiin myöskin lakritsan makuisen, se ei ollu yhtä hyvä kuin tämä.

Kuten jo sanoin, välipalana ja harvoin nämä ovat ihan hyviä, mutta en pidempiä aikoja millään suostu näitä syömään eikä näistä varmasti saa kaikkea tarvitsemaansa vaikka osa paketeista niin saattaa väittääkin. Kokeilen vielä joku kerta Naturdietin pirtelöitä ja kertoilen niistäkin sitten mielipidettä 🙂

Translation: Some little snack for busy days 😉

2 kommenttia

  1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

    En ole koskaan mitään noita patukoita syönyt, mutta mielessä on käväissyt, nyt suklaa/nannalakon aikana, ostaa niitä herkuttelulaihis patukoita…:))

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Osta mieluummin raakasuklaata jos jotain kunnon herkkua haluat, näissä on ihan törkeänä kaloreita pelkkää herkuttelua ajatellen. Ei sillä etteikö normaalissa raakasuklaassa sitten olisi mutta veikkaan kuitenkin että sitä viitsii herkun korvikkeena syödä paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.