Hae
Hannamaria

101 – nordqvist easy

Eilen oli sen verran huono olo koko päivän että olisi pitänyt tajuta maanantaina jättää se lentopallo väliin. Jo maanantaina oli hiukan heikko olo ja kurkku kipeä mutta kun kerta olo oli ihan OK alkuillasta niin päätin mennä käymään kuntolentopallossa. Seurauksen huomasi sitten aamulla ja kyllä buranan voimalla on menty sekä eilinen että aivan varmasti tämäkin päivä. Ja ei puhettakaan että olisin jaksanut raahautua salille, hyvä jos jaksan töihin lähteä…

Eilen olikin sitten hyvä kohta testata alkusyksystä messuilta ostamaani teetä. Tämä Nordqvistin easy-teesarja on ns. ”nuorisosarja” joka on edullinen ja vastaa hiukan nuoremman polven makuaistia. Mulle tämä sopii oikein hyvin sillä en ole koskaan ollut minkäänlainen teenjuoja, mutta teelaatujen nimet ja kuvaukset olivat sen verran mielenkiintoiset, että päätin antaa sille mahdollisuuden.

Otin ensimmäisenä maisteeluun OMG-toffeenmakuisen teen. Toffee tai muutenkaan tälläset ”yellow label”-maut ei koskaan ole ollut mun suurinta herkkua, mutta tämä oli kyllä parhaimmasta päästä. Innolla odotan seuraavaa makua kun tämä kerta osoittautui näin hyväksi. Ja ei, musta ei ole tulossa tee-ihmistä – rakastan kahvia liikaa! Tosin vihreä tee olisi mukava testata ihan vaan sen huhuttujen terveysvaikutusten vuoksi.

Muita sairastuneita?

Yesterday was the perfect time to test out these new Nordwvist easy– teas I got last fall from a trade fair. I already felt a bit weird on Monday and I had a sore throat but when the feeling faided towards the evening I decided to go and play volleyball… Might have been the biggest mistake in my life. Yesterday went by with Burana, a finnish advil, but in the evening the feeling was even worse. Why does this hit now when I have sooo much work to do?! I just can’t be away this week, at least before Friday. 

So I could not figure out a better time to test these new teas. I tried first this OMG -tea, which is a toffee flavoured tea. I’m not a huge fan of tea, but I have to admit that this was good! I’m more a coffee person but I’d still like to try green tea – I’ve heard some good healthy tips about it so I’m eager to try it 🙂

Yksi kommentti

  1. Milla G kirjoitti:

    Munkin on kyllä pakko kokeilla tuota teetä! ♥

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.