Hae
Hannamaria

105 – tiistain positiiviset

Pitkään aikaan en muista noin hohdokasta ja ihanaa tiistai-iltaa viettäneeni kuin mitä eilinen oli. Tai ylipäätään koko päivää… Töissä meni hyvin (sain todella paljon aikaiseksi ja työkavereiden kanssa oli hauskaa), päivän aikana tuli tieto että mun tabletti on nyt Keljon Citymarketin pakettipostista noudettavissa, oli kampaaja-aika varattuna ja sain lisähoidot siihen päälle, mulla oli pitkäst aikaa hiukset kiinni, illalla oli menussa todella hyvää ruokaa…

Mutta aloitetetaan niistä hiuksista. Pyysin maanantaina oikein kauniisti ja sainkin letin mun hiuksen pitkään osaan. Hieman oli skeptisyyttä toiselta osapuolelta ilmassa että kestääkö letti nukkumisen aamuun asti vahingoittumattomana, mutta hyvin selvittiin – iltapäivään asti. Täytyy opetella tekemään tälläinen itsekin niin ei aina arvitse passuuttaa muita kun haluaa hiukan extrajännää hiuksiin letin muodossa.

Tilasin viikonloppuna viimeinkin sen tabletin josta oon haaveillut jo aikas pitkän aikaa. Päädyin tottakai Microsoftin Surface-tablettiin kun se kerrankin oli alennuksessa (tämä malli korvataan Surface 2:lle ja sen eri variaatioilla). Käyttiksenö on Windows RT ja se synkkaa todella hyvin mun Lumian kanssa. Teen tästä ihan oman postauksen kun kerkiän 🙂

Niin ja sitten siihen parhaasen osioon eli ruokaan – Misteri näytti taas taitonsa ja teki aivan mahtavan aterian! Hän oli Iltalehdestä lukenut tästä Henri Álenin Mutti-kastikkeesta (kun ei Twitteriin sen hehkutuksen aikana vielä kuulunut) ja halusi testata reseptiä. Hän tosin lisäsi sekaan jauhelihaa jotta saatiin hukan tuhdimpi ateria. Päälle laitettiin hieman parmesaania sekä väriä tuomaan rucolaa. Sivuun Misteri paahtoi pannulla leipää jonka siveli valkosipulilla – nämä on jotain niin hyvää, voisin syödä näitä AINA! Tosin pieni varoituksen sana – jos seuraavana päivänä on palaveria tai vastaavaa edustustilaisuutta, suosittelen jättäämään toiseen kertaan. Haiset nimittäin valkosipulille vielä pitkän aikaan näiden jälkeen – tosin se on sen arvoista! Juomaksi Misteri oli ostanut pikkupullon J.P. Chenetin Medium Sweet-valkoviiniä – parasta valkkara mitä on. Kiitos Misteri, oot paras!

The best Tuesday in a long time! New haircut, a nice new hairdo, good food & good company, new tablet-PC and so on. At work I had a really good day already – got sooo much done and had fun with the colleagues. The first picture is the new ”hairdo” – I asked really nicely and got the long part of my hair braided. I’ll also make a whole post about my hair in the future, wait for it! My tablet-PC also came in the mail, there’s a post coming up about it too!

Now to the most important part – FOOD! Mister make such an amazing dinner for us again, I’m so happy I have a guy who can cook like that. This time it was a tomato-pasta-thiny with minced meat – the original receipt didn’t have it but he decided to make it more ”meaty”. With that we had parmesan cheese and on top some arugula. Plus Mister made some garlic-breads in the pan – OMG, I was almost die when I tasted them… Amazing. Not too oily and not too dry! But I must warn you, if you have an important meeting etc the next day, skip this to another time.You will smell after eating these – but it’s totally worth it! 😉 And on top he had bought a small bottle of white wine – our classic – J.P. Chenet Medium Sweet. Absolutely my favourite white wine there is 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.