Hae
Hannamaria

126 – insta-aika

Voi terve. Aika vaan kuluu enkä kerkee tekemään miitään muuta kun käymään töissä, salilla ja asuntonäytöissä. Ja jossain välissä pitäisi keretä tekemään ennakkotehtävät kouluihinkin. Katotaan niin sekin jää erittäin viime tippaan vaikka tänä vuonna lupasin käyvän toisin. Pitää ottaa vaan  niiden kanssa itseä niskasta kiinni, ei ne niin pahat voi olla kuin kuvittelen.

Mutta takaisin aiheseen. Käydään hiukan viimeaikaisia kuulumisia lävitse instan kautta – joka muuten päivittyy paljon ripeämpään tahtiin nimimerkin @hannamariaw -alla 😉

Perjantaina oli kokkaushetki, jolloin syötiin suhteellisen terveellinen Intialainen pähkinäsalaatti mangokastikkeella ja lisukkeena oli broilerin sisäfileetä. Resepti löytyy uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä ja tällä viikolla myöskin täältä blogin puolelta!

Lauantaina oli extempore-thairuokahetki, kun kaupungilla käytäessä (ironisesti treenivaatteita etsimässä…) hoksattiin että oli aikamoinen nälkä. Satuttiin kävelemään Muang Thain lähettyvillä ja ajateltiin käydä katsomassa moneen heidän buffetti on auki tuolloin – no olihan se auki ja sinne siis. Nami!

Ja eilen kettuunnuin siitä kun taivaalta satoi suoraan sanottuna paskaa. Ei siinä jos olisi tullut lunta ja olisi ollut pakkasta, mutta kun keli on plussan puolella ja taivaalta sataa maailman märintä lunta niin ei kovinkaan suurta innostusta aiheuta. Kävin laittamassa auton piuhan päähän ja se pihalla käynti tuntui aivan suihkulta sisälle tultaessa – vaikka kuinka koitti puistella vaatteet niin siihenhän se suli, näh. Mutta kaunista oli sen hetken kun sitä kesti, siitä ei pääse mihinkään.

Niin ja tulihan sitä käytyä neljässä asuntonäytössä viikonlopun aikana. Perjantaina oli yksi, lauantaihin mahtui kaksi (löytyi aivan ihana yksilö!) ja sunnuntaihin yksi. Näistä en kerro vielä sen enempää, pitää tutkia kunnolla kaikki vaihtoehdot ja katsoa miten käy – mutta Vaajakoskelta löytyi mun unelma-asunto, ai että…

Ja tänään on sitten vuorossa ihotautilääkäri, toivottavasti tähän naamaan saadaan taas jotain tolkkua. Se meinaa räjähtää taas ja sinkkitabletitkaan eivät meinaa tasoittaa tätä nassua. Katsotaan mitä ystävämme Mehiläisessä sanovat.

Last week’s update. On Friday it was homemade dinner-time! Receipt coming soon 😉 On Saturday we ended up in a thaifood place (while looking for workout clothes, oh the irony…) and on yesterday I cursed the weather – I hate this wet snow, it’s so heavy and wet ;D Oh and we saw 4 apartments this weekend, one on Friday, two on Saturday and one on Sunday. The we saw in Vaajakoski on Saturday was truly amazing, actually it was perfect… But we still need to see some more just for courtesy… Plah. But well, today I have an appointment with a dermatologist and I hope we will find a solution for my face – it has gone crazy with acne again, I hate this! And even the zinc-pills I’ve been eating don’t seem to help 🙁 Well, today we’ll find out what I need to do 🙂

2 kommenttia

  1. heidi kirjoitti:

    Oi ku kivoja kuvia 🙂

    elamanikuvina.blogspot.fi

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.