Hae
Hannamaria

109 – tavoittaa(ko?)

Ajattelin tässä samalla kun kerran ulkoasu on päivitetty ja oma domaini ostettu, muistuttaa teitä mistä kaikkialta hannamaria nykyään löytyy ja missä kaikkialla mua voipi seurata. Kirjoittelin tälläisen joskus aivan alkuaikoinakin hiukan tän blogin perustamisen jälkeen, mutta muutamat asiat on sen jälkeen muuttunut. Kaikki nämä linkit löytyvät myöskin tuolta sivupalkista jos jotakuta kiinnostaa vielä tämän postauksen jälkeenkin 🙂

facebook
Facebookista löytyypi jälleen pienen herättelyn jälkeen hannamarian oma sivu, jonne ilmestyy ainakin uusin postaus ja miksei vaikka muutama mukava linkkivinkki silloin tällöin. Jos kiinnostaa ensimmäisten joukossa saada linkki uusimpaan postaukseen niin suosittelen tykkäämään täällä.

twitter – @hannamariavv
Twitteriä tuntuu vielä nykyäänkin käyttävän harmittavan vähäinen määrä suomalaisia enkä tiedä miksi. En osaa sanoa mitään kätevämpää tapaa jakaa senhetkinen ajatus tai muu nopea päivitys. Myöskin pienet vinkit joita käyttäjät jakavat ovat erittäin käteviä, seuratkaapa vaikka miten hyviä akneihon vinkkejä @AcneSkinSite jakaa ja ottakaa oppia 😉 Mua voi seurata täällä jos meitin twiittailut kiinnostaa.

instagram – @hannamariaw
Ai että, mun viime vuoden suurin ihastus (ja joskus pelastuksin!). Sain tosiaan viime vuonna ensimmäisen ”älyluurini” ja pääsin tutustumaan Instan ihmeelliseen maailmaan. Nokian Windows Phoneihin hyvä sovellus instan selaamiseen on 6tag, josta kirjoittelinkin jokin aika sitten. Mun melkein päivittäin ilmestyviä kuvia pääsee selailemaan tästä!

pinterest
Perustin mun Pinterest-tilin jo vuosia sitten mutta viime vuoden puolella se painui aika lailla unholaan. Nyt oon kuitenkin mun uuden tabletin myötä aktivoitunut taas sen käytössä. Tämä paikka antaa mulle tosi hyvin inspiraatiota kaikenlaisiin graafisen hommiin – täältä monesti löydän ideoita työpaikan juttuja varten ja ihan viimeisimpänä esimerkkinä tätä uutta ulkoasua varten! Tästä pääsee tutkailemaan mun boardeja!

tumblr
Tumblr tuntuu sekin olevan vielä hiukan outo paikka suomalaisille – paitsi mulle ja Ronjalle. Hirveästi en tänne itse postaile mitään (muutama instakuva sillon tällöin ja linkkaus uusimpaan postaukseen), mutta jaan kuvia ja seuraan varsin paljonkin ihmisiä. Jos jotakuta kiinnostaa katsella samoja asioita kuin minä niin mun profiiliin pääsee tästä.

bloglovin’, blogilista, blogkeen
Näistä en jokaisesta viitsinyt kirjoitella erikseen, sillä ne kaikki ovat periaatteessa samaa asiaa – paikkoja, jossa voi seurailla niihin listattuja blogeja samasta paikasta. hannamaria on rekisteröitynä näistä jokaiseen, uusimpana tulokkaana Blogkeen. Bloglovin’ on näistä ehkä kaikista suosituin, mutta toki Ilta-Sanomien sponssaama Blogilistakin on kai vielä jollain käytössä. Kuka mitäkin käyttää osaa varmasti paikaa sinä ”follow”-nappia hannamarian kohdalla sen nähdessään 😉

Ja tottakai on Google+, johon jaan lähinnä aina uuden postauksen sen ilmestyessä. Google+ -seuraajiin voi liittyä tuosta oikealta sivupalkista, samoin kuin Bloggerinkin lukijoihin. Toki niidenkin kautta seurailla saa, mikä olisi suhteellisen suotavaa 😉 Lisäksi sähköpostia saa aina laitella osoitteeseen hannamariav at hotmail.fi.

Ps. Mulla on tänään tapaaminen Jyväskylän Kuntoportilla kympin kuukauden aloittamisen merkeissä, toivotaan onnea ja menestystä!

Just listed some places to find me and follow me if you are at any ways interested! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.