Hae
Hannamaria

108 – heiaheia week 3/14

Voi hyvää huomenta. Tämän vuoden ensimmäinen heiaheian viikko ei näytä alkavan lupaavasti alkuviikon yskänuhapaskan takia (joka alkoi heti sillä viikolla kun piti palata töihin!) ja nyt sunnuntaina tuli vielä uusi takaisku. Siitä lisää kohta.

ma – ke // sairauspäiviä
to // naisten harkat + kuntolentopallo 2h 40min, kuntosali 40min
pe // harkat 1h 30min
la // peli jyväskylässä, lämpät 35min
su // lämpät + peli kotona 1h 40min

Torstaina pääsin ensimmäistä kertaa harjoituksiin tuon kuurin kourista ja jo silloin ranteessa tuntui olevan jotakin häikkää kun jokainen liike sattui niin pirusti. Urheasti vetäisin kuitenkin Buranan huuleen ja jatkoin harkkoja – huono veto – loppuun asti. Tämän jälkeen vielä kuntolentopallo.

Perjantai ja Lauantai meni Buranan kanssa nekin mutta en lepuuttanut rannetta ollenkaan niin lentopallon kuin minkään muunkaan puolelta. Sunnuntaina oli pakko mennä käymään päivystyksessä jotta saa tietää mikä on vialla (meillä ei arkisin omalla paikkakunnalla ole päivystystä ja aikoja on hankala saada lyömään yhteen kun käy toisella paikkakunnalla töissä…).

Niinhän siinä sitten kävi että Buranakuuri, lentopallosta ainakin maanantain kielto (torstaina pitää ehkä käydä jo kokeilemassa… ;D) ja sairaslomaakin olisi tuputtanut. Jännetupin tulehduksen takia en kuitenkaan kotiin jää, varsinkin kun töissä puskee erään tärkeän projektin deadline päälle. Kyllä paketissa olevalla ranteella voi hyvin konetta käyttää, sumplii vaan. 

Ps. edelleenkin kommenttia uudesta ulkoasusta saa (ja pitää) jättää! Kävin myöskin sunnuntaina pikaisesti ulkona kuvailemassa, niitä tuotoksia nähtävillä tämän viikon aikana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *