Hae
Hannamaria

107 – oma domain

Nykyään ainakin vuoden tästä eteenpäin http://hannamariav.blogspot.fi ohjautuu suoraan osoitteeseen https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi. Sen kunniaksi ajattelin että olisi aika uudistaa banneri sekä blogin ulkoasua pikkuisen muutenkin. Yön pimeinä tunteina niitä sitten eilen väsäilin, luultavasti paria asiaa tulee vielä muuttumaan siellä täällä kun löydän hetken niitä päivittää. Myöskin sisällöllisiä muutoksia on hiukan tulossa, ei mitään kauhean suurta vieöä tässä vaiheessa kuitenkaan!

Toivottavasti tykkäätte tästä muutoksesta osoitteessa ja ulkoasussa yhtä paljon kuin minä. Mielipiteitä saa ja täytyy jakaa, kiitoksia! 🙂

Finally got around to purchase a domain of my own. From this day on http://hannamariav.blogspot.fi automatically transfer t https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi! In the same time it was appropriate to update the header and some other little things around the layout. I might do some small adjustments afterwards to the layout when I find the time. In the meantime, hope you like this new layout and domain as much as I do! 🙂

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ihanan yksinkertanen! Mä oon pitkään halunnu perustaa blogin mutta ongelmaks on koitunu banneri. Oon ihan käsi niitten kanssa, Kysynkin siks sulta, että miten sä nää teet? Koodaatko ne tms? 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Bannerit teen aina ihan perus kuvankäsittelyohjelmalla, tällä hetkellä mulla on Adoben Photoshop käytössä. Hyviä ilmaisvaihtoehtoja on tottakai GIMP (menee hetki kun alkaa käyttö sujua) ja tottakai Paint (nykyään jo ihan kohtuullisen hyvä ohjelma siihen vuosituhanteen verrattuna jolloin sitä itse käytin). Siitä sitten vaan tallennan ne joko JPG tai PNG muotoon ja lataan Bloggerin Ulkoasu-sivulla ne Header-palkkiin. Aika simppeli juttu 🙂

  Jos tarttet lisää apua niin tottakai voit laitella s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi ja voidaan katsoa mitä on joko neuvomisen tai ihan kokonaisen bannerin muodossa tehtävissä! 🙂

 3. Milla kirjoitti:

  Ulkoasu on ihanan raikas ja yksinkertainen, tykkään! 🙂

  Mäkin oon harkinnut oman domainin ostamista, mut en vielä ole päässyt päätökseen sen suhteen. 😛

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Suosittelen todella, on paljon mukavampaa katsella omaa domainia kuin sitä blogspot.fi -päätettä! Pienet asiat saa ihmisen iloiseksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.