Hae
Hannamaria

106 – youtube: jim chapman

Sarjassa aikaisemmin ilmestyneet: Missglamorazzi ja Tanya Burr. 

Tällä kertaa sukelletaan Jim Chapmanin melko nerokkaaseen kanavaan. Tämä on siis se herra josta puhuin viime postauksessa – hän on kihloissa Tanya Burrin, yhden Youtuben ”meikkigurun”, kanssa ja jos olen oikein ymmärtänyt, on hän pixiwoo-kanavan siskosten veli. Päädyin hänen videoitaan katsomaan aikoinaan Tanyan kautta ja pakko sanoa, että aivan alkuun en niille syttynyt – meni hetki ennen kuin aloin kunnolla pitämään hänen tyylistään puhua ja esiintyä. Mutta tuo aksentti on kyllä aivan toisesta maailmasta, ah.

Hän… jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin en edes osaa sanoa mihin kategoriaan hänet pitäisi sijoittaa. Hän tekee vlogeja, toteuttaa erilaisia haasteita ja yhteistyövideoita muiden youtubereiden kanssa, puhuu ihmissuhteista, tekee humorisessa sävyssä videoita mm. siitä, miten ei ymmärrä tyttöjen tapoja ja muuta vastaavaa. Kun hänen juttuihinsa pääsee sisälle, ne ovat oikeasti todella huvittavia! Ja hänen kanavallaan kannattaa osata nauraa itselleen, jotkut hänen esille tuomansa asiat saattavat kapsahtaa harvinaisen kovaa omaan nilkkaan. 😉 Alle linkkaankin tähän mielestäni hänen parhaan videonsa:

Kategorioita hänen viralliselta sivultaan löytyy seuraavat: Jim Chapman, Collaborations ja Vlogs. Hänen videonsa ovatkin kyllä sen tyylisiä ja vaihtelevat laidasta laitaan, että niille on hieman hankalampi yrittää keksiä yhtä yhteistä kategoriaa

Miehellä on myöskin oma vlogikanava, Vlogswithjim, joskin lähiaikoina hän on alkanut julkaisemaan vlogejaan omalla virallisella kanavallaan entistä enemmän ja vlogikanava on jäänyt hieman syrjään. Häneltä löytyy myöskin Facebookista oma sivu, jonne hän lähinnä päivittää jo Instagramissa julkaisemansa kuvat. Hän on muuten todella hyvä kuvaamaan jo on todella fotogeeninen itsekin, suosittelen seuraamaan! Niin ja tottakai jokaisella kunnon kansalaisella (paitsi suomalaisilla…) on Twitter-tili, josta en saa ikinä tarpeekseni. Mies löytyy myöskin Tumblrista ja hänen nimellään on myöskin rekisteröity nettisivu, Jim Chpaman, josta ei löydy mitään (kuvittelisin kuitenkin kyseessä olevan miehen oma sivu).

English coming soon!

2 kommenttia

  1. Anni S. kirjoitti:

    Jim, aivan ihana mies! Ja kyllä ne on yhdessä Tanyan kanssa.. tai siis kihloissa.. Ootko Zoellaa seurannut, taikka hänen veljeä Joeta tai Alfieta? Tai Marcus Butleria? :DD Mukana gängi siinä.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Niinpä! Ei ole kyllä noita tullut seurattua, pitää ottaa heistä selvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *