Hae
Hannamaria

104 – kampaamokeikka

Huomenna olisi taas pitkästä aikaa keikka Kampaamo Lumossa Sannan hoivissa – viime kerrasta onkin pari kuukautta aikaa! Tällä kertaa oon hiukan epävarma sen kanssa mitä pitäis tehdä – toisaalta haluaisin pitää lyhyen hiuksen mutta olen kyllästynyt tähän malliin, toisaalta taas haluaisin edes hiukan pidemmät. Jos menisin lyhyellä, niin malli olisi aika varmasti sama kuin tähänkin asti. Jos taas jatkaisin pidemmästä haaveilua, ottaisin esimerkkikuvikseni seuraavat:

(kuva 1, kuva 2)

Aluksi pyrkisin tuohon oikeanpuolimmaiseen, joka saattaisi olla saavutettavissa jo alkusyksystä ja vasemmanpuoleinen tulisi seuraavana. Viime talvenahan yritin myöskin kasvattaa hiuksia, mutta silloin mun kampaaja ei tajunnut mua ollenkaan ja meillä oli aika eri visio siitä, mikä näytti hyvältä. Nyt kun oon löytänyt Sannan niin uskon että homma toimisi ja pääsisin maaliin asti! 🙂

Ajattelin myöskin kysäistä hiukan värin päivityksestä – minkä hän näkee mulle luontevimpana värinä. Mun oma väri on se perinteinen suomalainen ”maantienharmaa” ja siitä muutaman asteen tummempi on mulle se kaikista luonnollisin. Ehkä voitaisiin kuitenkin kokeilla jotakin erilaista, saa nähdä… Katsotaan kuitenkin huomenna mikä on lopputulema!

Mitä mun teidän mielestä pitäis tehdä!?

Jaiks, haircut time tomorrow! Will see if I’ll go back really short or start working on a longer cut. Will see 😉

3 kommenttia

 1. Heljä Seljarinne kirjoitti:

  Kuva 2, eli lyhyempi. :3 Valitse kuitenkin niin, mikä parhaimmalta tuntuu!

  http://helja-onesteptomylife.blogspot.fi

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kysymyshän oli siis se, että pidänkö lyhyemmän mallin joka on hiukan ylikasvanut pixie vai alkaisinko kasvattelemaan hieman pidempää mallia, jota kuvat vastaavat. Pienemmällä syvemmällä blogin tutkailulla olisi tullut selville että täällä kirjoittelee lyhythiuksinen ihminen 😉 Päätin kuitenkin hiukan jatkaa kasvattelua, joten tehtiin vain pieni muodonmuutos malliin.

 3. Heljä Seljarinne kirjoitti:

  Ups, taisin käsittää väärin. 😀 Käyn vähän hitaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.