Hae
Hannamaria

103 – youtube: tanya burr (aka pixi2woo)

Tähän perään otetaan heti toinen meikkiguru. Viime perjantainahan julkaisi ensimmäisen osan tästä ”Youtube”-sarjasta, jossa esittelen ihmisiä joiden videoita tykkään katsella ja musiikkia kuunnella. Toisin sanoen jotka ovat luoneet ”uraa” Youtuben puolella. Ensimmäisenä vuorossa oli missglamorazzi, tänään lavan valtaa Tanya Burr, toisin sanoen Pixi2woo.

Häntä aloin seuraamaan vasta noin puolisentoista vuotta sitten erään toisen englantilaisen meikki-youtuberin kautta. Toisin kuin Ingrid, eli missglamorazzi, Tanya asuu Englannissa ja on kihloissa Jim Chapmanin kanssa. He ovat oikein söpö ja komea pariskunta, joiden vlogeja ja yhteistyövideoita on erittäin mukava seurata. Mutta jätetään Jim tällä hetkellä pois laskuista ja keskitytään vain Tanyaan.

Omasta näkökulmastani katsottuna Tanya keskittyy suurilta osin tekemään pelkästään meikkitutoriaaleja, kuukausittaisia suosikkivideoita ja vlogeja. Hän ei niinkään paneudu DIY-juttuihin tai kokkailuihin, mutta tuottaa niidenkin edestä kaikkea muuta hyvää sisältöä kauneuspuolella. Hänellä ei myöskään ole erikseen vlogikanavaa niin kuin monella muulla youtuberilla on. Eri kategorioina löytyy mm. Makeup Tutorials, Vlogs, Get Ready With Me Videos, Haul Videos, Food, Monthly & Yearly Favourites videos ja Collaborations (yhteistyövideoita muiden youtubereiden kanssa).

Tanyalta löytyy myöskin oma blogi, Tanya Burr, jossa hän bloggaa omasta elämästään eikä niinkään keskity meikkijuttuihin. Toki niitäkin mahtuu mukaan, mutta suurin osa vähästäkin postausmäärästä keskittyy lifestyle-puoleen. Uusimmassa postauksessaan hän kuitenkin paljastaa julkistavansa uudenlaisen projektin Tammikuun lopussa, jolle näyttää olevan jo keksitty oma hastaginsa #TanyaBurrLipsAndNails. Innolla odotetaan mitä tämä tuo tullessaan!

Youtube-kanavansa ja bloginsa lisäksi hänet löytää Instagramista, joka päivittyy lähes päivittäin jollei jopa useammankin kerran päivässä. Twitter on tottakai maailmalla suuressa suosiossa, joten hänet löytää sieltäkin. Facebookista löytyy linkki uusimpaan videoon ja blogipostaukseen ja Pintereskin tuntuu päivittyvän suhteellisen ahkeraan.

English version coming soon!

2 kommenttia

  1. Anni S. kirjoitti:

    Tanya on aivan ihana 🙂 Itse rakastan hänen videoita. Oletko ostanut hänen huulikiiltoja tai kynsilakkoja? Itse ostin :)) JA siitä on tulossa postaus sunnuntaina 😉
    annisblog.net

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    En ole ostanut, kiinnostusta kyllä löytyy mutta tarvetta ei 😀 Täytyy pitää silmät pistauksen varalta auki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *