Hae
Hannamaria

102 – upload complete

Töissä teetä, kahvia, vettä, karua luontoa ja harmaan taivaan katselemista. Kotona lehtiä, oma sänky, läppäri ja lisää teetä. Tänään on pakko tehdä illasta jotain muuta kuin istua kotona, raahaudun vaikka sinne lentopalloharjoituksiin istumaan kentän laidalle jos en pelaamaan mene. Pakko nähdä muitakin naamoja kuin työkaverit ja perhe. Muuten flippaa tämän lyhyen ihmisen päässä ja pahasti.

Mun alkaa aina tähän aikaan vuodesta tehdä hirveästi mieli palata Espanjaan ja Torreviejaan. Luontevammalta tosin tuntuisi lähteä syksyn pimeyttä pakoon, mutta mun mieli halajaa sinne tutuille kaduille aina keväisin. Olin 2012 keväällä koulun kautta Torreviejassa taittamassa lehteä ja siitä lähtien kun pois tulin oon halunnut mennä takasin. Nyt kun se meidän syksyinen Kanarian matkakin meni puihin niin matkakuume on vaan entistä kovempi. Harmi vaan että lomia ei ole enää jäljellä tälle keväälle (ja töitä on sen verran paljon muutenkin ettei ole varaa olla pois) joten matka siirtyy ainakin alkukesään. Silloin siellä vielä pystyy olla, loppukesä on jo aivan tuskaa ja silloin mua ei saa sinne kirveelläkään.

Ensi syksystä ei vielä kukaan tiedä missä silloin olen – saatan istua koulun penkillä, töissä tai sitten olla vapaalla. Lomamatkaa on siis aivan turha sinne asti suunnitella. Tuolloin rahatilannekaan ei varmasti ole mikään maailman mahtavin jos on juuri muuttanut omilleen, joten periaatteessa tämä kevät olisi ollut se paras kohta lähteä ulkomaille. Katsellaan miten asia kehittyy, jos olen vielä ensi syksynä töissä niin silloin kyllä Espanja kutsuu vaikka väkisten. Tutun luokse yöksi ja sitä rataa niin säästää hiukan 🙂

4 kommenttia

 1. Susanna Taanila kirjoitti:

  sulla on aivan ihana blogi! voisi sanoa että rakkautta ensisilmäyksellä, kuvat on mageita ja kirjotat tosi hyvin! plussaa vielä postaukset tietyistä asioista eikä vaan jokapäiväisiä kuulumisia (niinku omassani on :-D). sait just uuden lukijan 🙂
  jos kiinnostaa ni käy kurkkaa mun höpötykset 🙂 http://kuoletvainkerran.blogspot.fi/

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂

 3. Sanna kirjoitti:

  Heippa! Sulle olis haaste mun blogissa 🙂 http://mylifebysanna.blogspot.fi/

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia haasteesta! Olen kuitenkin saanut sen jo ja postaus on melkein valmis, joten en ikävä kyllä voi sun kysymyksiin vastata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *