Hae
Hannamaria

100 – kaiio saffiano

Taisin jossakin jo hiukan vinkata, että uusi ostos on saapunut taloon. Ostin tän ekaa kertaa Keski-Suomen aleissa pyöriessäni ja Sokkariltahan tää kulta löytyi. Olin aika lailla myyty heti kun pääsin tähän käsiksi alelapun ollessa siinä kiinni. Muutaman kerran aikaisemminkin olin tätä käynyt tsiikailemassa ohimennen (aivan yhtä rakastuneena silloinkin), mutta hintaa en tuolloin sulattanut. Nykyisellään hintaa jäi 70 euroa (alun perin hinta oli 99e), josta pystyin maksamaan suurimman osa lahjakorteilla ja loput omista rahoistani.

Nyt on tämä tyttö erityisen happy – laukku on tosi sopivan kokoinen työjutuille (ja tuleville koulujutuille), mukaan mahtuu vihko jos toinenkin, penaali ja miniläppäri (joka muuttuu tulevaisuudessa tabletiksi). Materiaali on jotakin todella kaunista – nahkaahan se tottakai on, mutta tuo pintakuvio on tosi kaunis. Se tuo jotenkin etäisesti mieleen Pradan materiaalin. Käykääpä vaikka vertaamassa tähän laukkuun, ette voi kiistää suurta yhdennäköisyyttä pinnan kuvioinnin kanssa! Ei se yhdennäköisyys mitään toki haittaa, mielestäni tuo Pradan laukku on poikkeuksellisen kaunis yksilö 😉

Myöskin taskuja on sopiva määrä – sisäpuolella keskellä yksi iso ja sivussa pienempi vetoketjullinen, toisella sivulla kaksi pientä aukinaista (avaimet tänne!). Ulkopuolella on myöskin yksi iso tasku jota yritän yllä olevassa kuvassa hassusti demonstroida… Siirsin juurikin äsken kaikki tavarani edellisestä käytössä olleesta laukusta tähän ja se ei paina mitää eikä myöskään ole täynnä. Miten paljon voi yksi laukku kantaa sisällään tavaraa?!

Ainut ”huono puoli” laukussa on se, että siinä ei ole kantohihnaa. Eipä hätiä, keksin jo kaupassa miten siihen sellaisen viritän jos sen siihen joskus tahdon – pistän erillisen hihnan edestä ulkoa vasemman puoleisesta soljesta ristiin sisäpuolen taskun soljen kanssa kiinni. Ei mikään maailman mahtavin ratkaisu mutta menettelee – jos totta puhutaan niin on niitä ihmeellisempiäkin nähty 😀

Jos joku ei ole ennen kuullut koko merkistä niin ei hätää, täältä löytyy merkin nettisivu englanniksi ja tästä suomeksi. Kaiio-brändi on Designtoimisto Kuudes Kerroksen porukan käsialaa ja oikein hienosti toteutettu onkin. Jos haluaa lukea enemmän S-ryhmälle suunnatusta merkistä niin S-ryhmän omalta sivulta löytyy hiukan juttua merkistä. Pähkinänkuoressa joka tapauksessa Kaiio:n tuotteita löytyy vain Sokoksista ja Emotioneista ja se tarjoaa ”trendikästä muotia naiselle”.

Mitä mieltä te olette tästä ostoksestani? Tykkäättekö vai olisitteko itse valinnut jonkin muun? Entä mikä on teidän paras alelöytönne tähän mennessä?

Hanna’s got a brand new bag – from the outside it looks like Prada and the inside could hold in a spaceship. Gotta support Finnish brands and shops, right? 😉

2 kommenttia

  1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

    Tosi kaunis laukku ja näyttää olevan paljon "taskujakin"…. minulle ne ovat tarpeellisia, kun inhoan kaivella kassin pohjalta tavaroita…:)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Sama homma, inhoan itekin kaivella kaikkea ja miettiä ittekseni että missä kaikki taas on. Nyt jokaisella tavaralla on oma paikkansa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.