Hae
Hannamaria

111 – youtube: landon austin

Sarjassa aiemmin ilmestyneet: Missglamorazzi, Tanya Burr ja viime viikolla Jim Chapman.

Nyt päästään viimeinkin mun lempihenkilöön koko Youtubessa – Landon Austiniin! Sanat ei melkein riitä kuvailemaan sitä miten paljon hänen musiikistaan (ja ulkonäöstään) pidän. Hän saa jokaisen biisin kuulostamaan omaltaan erikoisen äänensä takia ja osaa kirjoittaa hyvää omaa musiikkia. Pääosin hänen tekeleensä ovat covereita muiden biiseistä, mutta mukaan mahtuu näitä muutamia helmiä hänen omasta tuotannostaan. Ja siitä tietää että jonkun musiikkin on hyvää kun kaverit – Ronja, puhun sulle! – ei meinaa enää jaksaa jankuttamista siitä miten ”Landonilla on tästäkin biisistä parempi coveri” 😀

Landon itse asiassa aloitti MySpacen puolella jo aikaa ennen Youtubeen siirtymistä, mutta silloin en häntä – kuten näitä muitakaan – seurannut tai niin nuorena edes tiennyt mikä MySpace on. Hänestä itse asiassa sain kuulla Luke Conardin kautta (hänestäkin tulossa oma postauksensa), joka suostui antamaan hänelle tilaisuuden tehdä coveri kanssaan. Ja onneksi antoi, muuten en välttämättä olisi kuullut hänestä koskaan. Koitin tähän löytää heidän ensimmäisen yhteisen coverinsa nimen mutten millään sitä löytänyt, jos joku muistaa tai löytää niin saa jakaa infonsa! Korvataan se kuitenkin yhdellä hänen parhaista covereistaan:

Hän ja muutama kaverinsa aloittivat bändillä nimeltä ColorFire, jonka eräs biisi on edelleenkin kaikkien aikojen lempibiisini tarinastaan huolimatta. Se sattuu olemaan niin kaunis ja omalla tapaansa erikoinen, että jaksaisin soittaa sitä vaikka miten monta kertaa putkeen kyllästymättä koskaan. Ja tiedätte kyllä miten hankalia tälläiset biisit on löytää! 🙂

Hänen musiikkiaan voi ostaa iTunesista ja kappaleet maksavat yleensä sen 99 sentistä ylöspäin. Hän myy myöskin albumeja, joiden sisältö on lähinnä täynnä covereita. Lisäksi mies keikkailee USA:ssa ja Kanadassa suhteellisen usein muiden Youtubereiden kanssa, joten jos on sinne päin liikettä ja natsaa päivämäärät yhteen niin suosittelen käymään kuuntelemassa – on muuten mun henkilökohtainen unelma! Ja jaan tähän hänen omista biiseistään mielestäni parhaimman:

Landonilla on musiikkikanavansa lisäksi vlogikanava Landon Austin’s Vlogs” ja pelikanava Landon’s Games. Vlogikanavalta löytyy yhteistyövideoita mm. hänen siskonsa kanssa ja myöskin ”Ask Landon”-videot ovat iso hitti. Kannattaa käydä tutustumassa, osa näistä on aivan hulvattomia 😀 Hänen pelikanavansa koostuu taas lähinnä videoista, joissa hän pelaa Minecraftia. Löytyy sieltä toki muutakin, mutta näitä on eniten. Itse en ole tätä kanavaa koskaan seurannut, ei niin paljon nappaa katsoa jonkun pelaavan Minecraftia.

Landon taitaa muuten olla ainoa joka julkaisee omaa uutiskirjettään – tämä ilmestyy muutaman kuukauden välein eikä tuo oikein mukanaan mitään uutta jos häntä muualla aktiivisesti seuraa. On kuitenkin mukava lisä kaikkeen muuhun oheistoimintaan. 🙂 Häneltä löytyy myöskin oma nettikauppansa, jossa on myynnissä tällä hetkellä t-paitoja, hiirimattoja ja CD:tä.

Landon Austin muualla: Facebook, Twitter, Instagram, Google+

English coming soon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.