Hae
Hannamaria

112 – for once

Kerrankin löysin mieluisan paidan ja kaulakorun kävelemällä vain kauppaan ja nappaamalla pari juttua sovituskoppiin. Ei ole näin käynyt pitkään aikaan ja fiilis oli mitä mahtavin kassalle mennessä. Tosin sitten kun kortti tuuttasi hylättyä ja Misterin piti maksaa, niin fiilis laski hiukan. Hemmetin pankki ja tilisiirrot, ei olleet siirtäneet taaskaan rahaa pyynnöstä huolimatta. Pah.

Mutta takaisin asiaan – löysin siis todella siistin kaulakorun ja paidan Lindexiltä. Lindex on nykyään muutenkin sellainen paikka, josta löydän todella helposti mieleisiäni vaatteita ja koruja. Tämä kaulakoru oli itse asiassa ensimmäinen tälläinen edes hiukan ”statement”-korun tyylinen kaulakoru. Tykkään siitä todella, se ei ole liian räväkkä tai iso arkikäyttöön ja sopii kuitenkin aika monen vaatteen kanssa. Niin ja se oli vielä alennuksessa!

Paita taas oli normaalihintainen, mutta todella sopiva perus pitkähihainen. Ja tuo materiaali on todella hyväntuntuista, toivottavasti tämä kestää pitkään! Täytynee käydä ostamassa toinen samanmoinen kaappiin ja käyttää niitä vuorotellen – kuluvat kaksin verroin hitaammin! 🙂 Jos muuten kiinnostaa Zalandon alennuskoodi, niin täältä löytyypi 🙂

Nyt päivällä on ohjelmassa englanninkieliseen koulutukseen haku ja illasta lähdetään porukalla leffaan, tällä kertaa Finnkino tarjoaa The Wolf of Wall Street -nimistä draamaa, ainakin arvostelujen perusteella on erittäin hyvä! Odotan innolla mitä ilta tuo tullessaan, toivotaan parasta 🙂 Ensi viikolla blogi saattaakin mennä ajastetuilla postailuilla, meillä töissä tulee myyntitiimi Suomeen joten heidän kanssaan tulee luultavasti vietettyä aikaa 🙂

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä lähiaikoina?

Found two amazing pieces to take my never-ending ”perfect wardrobe” -project forward. The necklace is slighty a ”statement-necklace”, though it doesn’t quite mach the deifinition of a statement neckalce. It’s still close enough for me and to me, this is suitable for everyday wear – I’d not feel comfortable wearing a huge piece of jewellery every day 🙂 And it was on sale! 

The shirt, thoug, wasn’t on sale but it’s a perfect every-day long sleeved shirt with a nice twist – the pattern. Lindex has become one of my favourite shops that never lets me down with these new collections, there’s always something for me 🙂 What about you, any good deals or purchases lately?

Oh and today I’m going to apply for a school which uses english as it’s studying language. Hopefully I’d have a slight chance to make it, it really sounds interesting – and Tampere is a lovely city, I’d be happy to study there 🙂 Later today we’ll see a movie – The Wolf of Wall Street. Hopefully it’ll be as good as it has been rumored to be. Next week might be a bit quieter here in hannamaria since our sales team comes to Finland and I’d really like to work a later and spend some time with them. So bare with me, it’s only one week of pre-scheduled posts 😉

Zalandon alennuskoodista saatetaan hyötyä rahallisesti.

8 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Hyviä löytöjä! Varsinkin tuo paita näyttää todella kivalta, sopii varmasti moneen eri kokonaisuuteen 🙂

  Itse löysin tänään kahdet täydelliset nahkakengät (miehelle ei tästä kerrottu.. :D), joten oli pakko kiikuttaa ne kassalle, kun hintaakin jäi vain 65 euroa?! 😀

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuo paita on aivan kuolettavan ihana, en malta odottaa että saan sen päälleni! 🙂 Miten voi noin halvalla löytää kahden nahkakengät!? Kyllä kelpais tännekin suuntaan koska tahansa! 😀

 3. Riikka kirjoitti:

  Onpas ihana toi kaulakoru!

 4. Kaisa kirjoitti:

  Satuin eksymään Biancoon ja siellä oli loppuunmyynti 😉 Kuulemma Suomesta lopetetaan kaikki heidän liikkeensä :/ Tosi harmi sinänsä, se kun on ollut lemppari kenkäkauppani. No, sainpahan ainakin parit kengät muistoksi! 😀

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ai lopetetaan?!? Voi dääm, pitänee vierailla tässä meidän Keski-Suomen Biancossa ennen kuin se suljetaan! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 😉

 7. Chenille kirjoitti:

  Ihana koru!

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Totta puhut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.