Hae
Hannamaria

116 – youtube: luke conard

Sarjassa aiemmin ilmestyneet: Missglamorazzi, Tanya Burr ja Jim Chapman.

Luke Conard oli aivan ensimmäisiä henkilöitä joita aloin Youtubessa seuraamaan musiikin saralla. Hän aloitti itse asiassa ”uransa” ennen Youtubea MySpacen puolella, mutta niistä ajoista mulla ei ole mitään tietoa ja/tai muistikuvaa sillä häneen tutustuin vasta syksyllä 2010 jo Youtuben puolella.

Hänen Youtuben alkutaipaleestaan tiedän sen verran, että hän oli monessa eri prokkiksessa mukana. Oli Ministry of Magic-bändiä, All Capsia ja muita seikkailuita kavereidensa kanssa. Hän on tehnyt paljon omaa musiikkia ja samaan aikaan myöskin covereita ja yhteistyö-videoita muiden youtubereiden kanssa. MoM keskittyi Harry Potterin maailmaan ja suurimman osan tuon bändin biiseistä hän teki ystävänsä Ryanin kanssa. All Caps taas sisälsi hänen entisen tyttöystävänsä kanssa tuotettua musiikkia.

Noista ajoista hänen äänensä ja tyylinsä on kehittynyt valtavasti – toki on tekniikkakin, eikä Youtube Next Up:iin pääsy tai erilaiset kampanjat varmasti ole haitanneet musiikkivideoiden laadun paranemista. Musavideoiden laatu niin teknisesti kuin muutenkin on todellakin kehittynyt, jos haluaa verrata nykyisiä videoita aiempaan niin Youtubesta hänen kanavaltaan löytyy kyllä materiaalia jolla sen voi tehdä.

Viime aikoina hän on tehnyt paljon omaa musiikkia, mm. vähän aikaa sitten Summer Love-albumi on vienyt paljon aikaa, jonka jälkeen keikat veivät myöskin ison osan musiikkituotannosta. Nyt hän on alkanut julkaisemaan albuminsa biiselle musiikkivideoita ja niistä kyllä huomaa, että niihin on laitettu kerättyjen varojen avulla aikaa ja rahaa. Alla yksi biisi hänen albumiltaan.

Hänellä on lisäksi oma vlogikanava, yksinkertaisesti vain Luke, joka ennen joulua päivitty ahkerammin mutta on nyt hiukan jäänyt unholaan. Toivotaan että sekin vielä herää 🙂 Hänen musiikkiian voi muuten ostaa iTunesista jos haluaa. Sieltä löytyy niin covereita kuin hänen omiakin biisejään, samoin kuin singlejä tai albumeita.

Luke Conard muualla: Facebook, Twitter, Instagram, Google+

English coming in a while.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.