Hae
Hannamaria

118 – logo juice stickers

En olekaan tainnut puhua teille koskaan Logo Juicesta? No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä! Logo Juice on siis yhden naisen yritys, joka tarjoaa logosuunnittelu- ja kalligrafiapalveluita sekä WordPress-pohjaisia nettisivuratkaisuja Portlannista, Oregonin osavaltiosta käsin. Alun perin aloin seuraamaan häntä, Dina Rodriguezia, Instagramin (@logojuice) puolella, sillä ihastuin hänen töihinsä. Hän jakaa avoimesti työnsä hedelmät ja antaa valtavasti ideoita juurikin logosuunnittelussa ja kalligrafiassa, modernilla tavalla ja uusia tekniikoita käyttäen. Nyt vähän aikaa sitten hän aloitti instan puolella 365-haasteen, jonka ideana on joka päivä julkaista erilainen inspiroiva kuva/teksti.

Syy, miksi nyt halusin kirjoittaa hänestä on se, että halusin kiittää häntä jakamistaan tarroista. Itsekin (tosin hiukan jälkijunassa) sain vielä muutaman tarran hänen kanssaan sähköpostia vaihdeltuani. Tarrat ovat todella kauniita ja pari paikkaa näille onkin jo mielessä – yksi menee ehdottomasti kalenteriin, toinen luultavasti lompakkoon päivää piristämään. Yllättävää oli, että nämä tulivat perille noin viikossa! 

Toivottavasti joku muukin löytää uutta puhtia omaan tekemiseensä hänestä ja hänen töistään. Dinaa ja Logo Juicen kehittymistä ja mahtavia aikaansaannoksia voi seurata seuraavista paikoista: Instagram (@logojuice), Twitter (@morelogojuice) ja Logo Juicen nettisivut. Hän julkaisee myösin omaa uutiskirjettään, joka kannattaa ehdottomasti tsekata! Niin ja hänen blogiaankaan ei kannata skipata. Näistä molemmista löytyy lisäinfoa hänen nettisivuiltaan, samoin kuin lisää linkkejä ja hänen portfolionsakin 🙂

Ps. Tää viikko tulee hosuttua töiden ja muiden juttujen kanssa, iltasin olen sen verran väsynyt ettei kunnon tekstiä voi edes ajatella kirjoittavansa. Onneksi ennakoin asia viikonloppuna ja saan muutaman rästipostauksen julkaistua tämän viikon aikana – tämä olkoon ensimmäinen niistä! 🙂

OK, I think I haven’t talked about Logo Juice at all over here, though I’ve been following it’s owner’s, Dina Rodriguez’s, doings for a while now. Actually, the reason why I’m bringing this up now is because she recently gave away a lot of free, inspiring stickers to make her followers happy and to make a change in the way people think. Her ”Dream Big, Work Hard”-stickers are really beautiful and easy to fit anywhere – I’m actually planning to put some in between my calendar and to keep some in my wallet as a reminder 🙂 And the weirdest part was that they took only a week to get here in the mail!

Logo Juice as a company creates business cards, logo designs and wordpress-based websites. Her style is modern and to me, differs so much from the ”classical” American style. She creates more clean-looking and colourful designs than many of her American partners – I’d actually say she has a bit of a Scandinavian touch to things 😉

She recently also started a 365-challenge on Instagram where she posts a new pic and/or slogan to help us get through today. If you want to follow her and her company on Instagram, you can find her here (@logojuice). You can also follow Logo Juice on Twitter (@morelogojuice). And to get to see her blog and sign up for her newsletter, visit her website www.morelogojuiceplease.com There you can also find her portfolio and more links 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *