Hae
Hannamaria

119 – youtube: alex goot

Sarjassa aiemmin ilmestyneet: Missglamorazzi, Tanya Burr, Jim Chapman, Landon Austin ja Luke Conard.

Tällä viikolla jatketaan musiikin parissa vielä kerran. Nyt esittelyssä on herra nimeltä Alex Goot – henkilö, jonka kanavan löysin Luke Conardin kautta pian hänen löytämisensä jälkeen. Alexia on tullut seurattua jo melkein yhtä kauan kuin Lukea, eli noin nelisen vuotta. Mielestäni hänellä on ammattimaisimmat musiikkivideot Lukeen ja Landoniin verrattuna, vaikkakin hekin ovat kovasti parantaneet. Ja myöskin hänen musiikkinsa ja sanoituksensa ovat hiukan eri tasolla näihin kahteen verrattuna – hän tekee todella hyviä omia kappaleita ja juuri sellaisia, joita soittaa sen parisen viikkoa putkeen.

Toki hänkin tekee muiden Youtubereiden tapaan covereita muiden biiseistä, mutta niihinkin hän tuo oman soundinsa mukaan. Hänen musiikkinsa on enemmänkin poppia ja rockia kuin valtavirtaa, mikä onkin se suurin syy miksi hänestä ja hänen musiikistaan tykkään. Hänen omaa musiikkian (mm. ylläolevan kappaleen) voi löytää ja ostaa iTunesista, mikäli haluaa tukea hänen itsenäistä musiikin tekoaan ja musiikkivideoitaan.

Myöskin yhteistyöt muiden Youtubelaisten kanssa ovat hyvin yleisiä. Varsinkin New Yorkilaisen Agaist The Current NY- bändin kanssa hän tekee paljon yhteistyötä musiikkivideoiden ja keikkailun muodossa. Alla oleva biisi on monen Youtuberin yhteinen cover, joka kuulostaa aivan mahtavalta. Erityisesti Missglamorazzin osuss on aivan vertaansa vailla – suosittelen todella kuuntelemaan!

Hän on sinällään erikoinen Youtuber-muusikko, että hän ei omista vlogikanavaa ollenkaan. Ainoa kosketus häneen muualla kuin musiikkivideoiden kautta on seurata häntä muissa sosiaalisen median kanavissa ja käydä hänen keikoillaan. Hän muuten keikkailee suhteellisen paljon ja hänen keikka-aikataulunsa on nähtävillä hänen omilla kotisivuillaan, osoitteessa www.gootmusic.com.

Ja jos Alex Goot-fanitavara kiinnostaa, kannattaa suunnata hänen bigcartel-sivustonsa puolelle. Myynnissä on mm. CD-levyjä, paitoja ja jotain kivaa pikkukrääsää. Itse olen ajatellut ostaa hänen levynsä jossakin vaiheessa, taidan kuitenkin odottaa sitä uusinta mikä on jossakin vaiheessa ilmestymässä!

Alex Goot muualla: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Tumblr

Ps. Hyvää ystävänpäivää ja nauttikaa wanhojen tansseista!

English coming in a while!

2 kommenttia

  1. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Oon tuon jo toteuttanut, mutten itse silloin haastanut ketään. Mun version pääset lukemaan tästä:https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/2014/01/113-11-faktaa-minusta.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.