Hae
Hannamaria

120 – viikon jumitus

Tämän viikon ehdoton jumitus on eräs kappale. Kappale, joka saa mulla aina jollain kierolla tavalla hymyn huulille ja erittäin hämärällä tavalla mut iloiseksi, vaikkei millään tavalla iloinen kappale olekaan. Juuri tälläisestä musiikista minä pidän – se herättää tunteita, tuo mieleen muistoja ja on muuten vain todella kaunis.

En tajunnut ensikuulemalla että tämä on uusimman Hobitti-leffan tunnaribiisi – mietin vain että miten voi olla jotain näin kaunista. Toisen kerran kuunneltuani sanoja tarkemmin tajusin, että ei herranjumala siinähän lauletaan Smaugista ja Dorinin jälkeläisistä, kääpiöistä. Myöskin Warner Bros.:in tuottama musiikkivideo on todella kaunis – mustavalkoista, pätkiä elokuvasta ja making-of-materiaalia. Ja se, että Ed Sheeran itse soitti melkein joka ikisen soittiminen raidan lukuunottamatta selloa. !!!

Tämä on myöskin sinänsä harvinainen kappaletta, että se saa mut melkein aina laulamaan mukana. Kotona, autossa ja joskus kun olen varma että kukaan ei kuule niin laulan töissäkin mukana. Aamuisin varsinkin kun oma toimisto ja naapuritoimisto on tyhjä, soitatan tätä oikein kunnolla ja lauleskelen mukana. Ja ne jotka mut oikeasti tuntee, tietää etten koskaan laula joten tämä on mun kohdalta todella paljon sanottu!

Kiitos Warner Bros., kiitos Ed Sheeran. Ja kiitos kaikki jotka olivat kappaleen ja elokuvan tekemisessä mukana, ei voi muuta sanoa kuin että vau. Mitä mieltä te muuten olette tästä kappaleesta tai koko elokuvasta?

Wow… Just wow. I’ve been loving I See Fire by Ed Sheeran this whole week. If I had my way, I would be listening to it all the time. This song is also the ”official” song to the newest Hobbit-movie, which I didn’t realise before. The second time I listened to it I realised that they were singin about Dorin’s sons and desolations so I had to check the lyrics out and boom, there it was – The Hobbit: The Desolation of Smaug. This is also a bit unique song because every time I hear it I feel the urge to sing along – and the people who know me that is reaaally weird. This because I really can’t sing and hate singing 😀 I just hope you enjoy it as much as I do and will not punish me for finding it so late since the movie came out last year already! Let me know what you think about it.

3 kommenttia

  1. Jiidamanda kirjoitti:

    Toi kappale <3 aivan ihana, mäki lauleskelen tota siis ihan joka paikassa ja keksin jotain omia versioita ku en välttis muista sanoja 😀 ja tuli kyllä voittajan tunne kun kitaralla sain ton soitettua hii 🙂

  2. Jiidamanda kirjoitti:

    Ainii, ja ihana ku siinä viimesimmässä Hobitissa se Thorin sanoo dramaattisesti ton mikä tossa laulussaki on "If this is to end in fire, then we should all burn together" 😀 tuli leffateatterissa semmone kiva hymähdys ku tajusin.

  3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä etten oo ainut! Täytyy jostain kaivaa tuo leffa kyllä, nyt on sellanen fiilis että se pitää nähdä taas 😀 En nimittäin tuota tajunnut silloin leffaa katsellessa joten pitää ottaa takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *