Hae
Hannamaria

121 – old(er)-ish

Tänään on se päivä kun musta tulee parikymppinen. Ei tunnu oikeastaan yhtään erikoiselta, sillä se ei muuta mitään – muuta kuin että Alkosta voi nyt hakea hiukan vahvempiakin juomia. Muistan sen kyllä miten 18 vuotta oli aikamoinen rajapyykki – kukaan kavereista ei ollut baari-ikäinen, joten ekaa baarikeikkaa tuli odoteltua sinne syksyyn asti. Paitsi ei, huijasin – tuona keväänähän lähdin sinne Espanjaa vaihtoon ja siellä tuli kerran käytyä biljardibaarissa kaverin kanssa. Mutta asiasta kukkaruukkuun, hypätään siihen millä mua lahjottiin eilen Sunnuntaina kun juotiin hyvin pienimuotoiset kahvit porukoiden ja lähisuvun kanssa.

Porukoilta sain tämän pienemmän version Kalevalan Kuutar-riipuksesta pronssisena versiona. Olin muutaman kerran tainnut mammalle kehua tuota riipusta, varsinkin siihen aikaan kun Colour me! -blogin ia teki tästä riipuksesta yhteistyöpostauksen. Tosin hänen versionsa on tämän isosisko, mutta omaan käyttööni tämä pienempi sopii paremmin – uskallan käyttää tätä jopa töissä pienen kokonsa vuoksi 🙂 Iso kiitos!

Papaltani sain ikioman Moccamaster-keittimen! Olen itse asiassa valmistelemassa pienimoutoista postausta näistä mun haaveista -joihin ei ole varaa – omaa asuntoa varten ja tämä löytyi sieltä listan kärjestä. Nyt voin sen ruksia yli, sillä olen ylpeä Moccamasterin omistaja. Omani on värissä Polished Silver ja on se kaikista perinteisin malli. Olen tähän aivan täydellisen tyytyväinen, nyt kun ajattelee niin olisin violettiin tai punaiseen kyllästynyt hyvinkin nopeasti. Parasta tässä on se, että kun käy netissä rekisteröimässä oman keittimensä, pitenee takuuaika viidestä vuodesta suoraan kymmeneen. Voisin vaan tuulettaa oikein kunnolla tämän keittimen puolesta!

Ja rakas pikkuveljenikin oli hankkinut isosiskolleen oikein urakalla lahjoja – paketista nimittäin kuoriutui paketti mustia nippusiteitä, jesaria ja mikrokuituliina. 😀 Tämä taitaa hiukan viitata siihen erääseen epäonniseen lauantaihin, jonka takia pääsin autoilemaan omalla autolla vasta jälleen tällä viikolla. Kiitos muuten isukille joka teki temppunsa auton kanssa ja sai sen kuntoon! 🙂 Ja kiitos pikkuveikka, saat sen viskipullon sitten kun täytät 18 Elokuussa!

Hyvää maanantaina, toivotaan että tästä tulee hyvä ja (suhteellisen) stressivapaa viikko!

Ps. Hyvää syntymäpäivää Maajo! 😉

Today is finally my 20th birthday! It’s actually nothing special, just one more year gone by with school and work. The only new thing is that I finally can go to a bar which age limit is 20 (wohoo!) and that I can finally purchase some stronger liquors from Alko (a Finnish liquor store). 😀 I really didn’t have anything special happening (at least this weekend) except that me and my closest relatives had a few cups of coffee and that they had gotten me something – which I didn’t really ask for, but it’s always nice when someone remembers 🙂

My parents got me a new neckalce from Kalevala – it’s called ”Kuutar”, which is something like ”The Lady of the Moon” or something.. I really don’t have a clue 😀 But I think it’s very beautiful and it’s just the right length so I can wear it for example to work and just in my everyday life. And though I usually prefer silver jewellery, this one really has to be bronze – it doesn’t look as good in silver as it does in bronze 🙂 

My grandpa got me the most amazing thing of all – my very own Moccamaster! This is something I was planning to put on one of my posts I’m currently working on which is all about ”the things I can’t afford to buy for my first appartment” –  and now I can cross this off since I own one in Polished Silver! This is their most basic one of their coffee makers and I love it – I really don’t need anything fancy, this basic one is the one I’d always want. And since it has a 10 year guarantee I  see this as an investment! So thank you grandpa, this was amazing!

Oh and of course, my sweet little brother. When he said he had gotten me something I was like ”oh man, this can’t be anything good…” and actually this was! He got me a bag of cable ties, some duct tape and a microfibre cloth. I guess he ment these to be placed in my car referring to this one acidental Saturday a couple of weeks back… 😀 But thank him too, I might need these some day!

Have a good Monday and hopefully we both will have a (slightly) stress-free week!

7 kommenttia

 1. anfka kirjoitti:

  Oi ihania juttuja 🙂 ja haha tuo veljes lahja :p ihan paras!! Muutenkin kiva blogi ja kirjoitat hyvin!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

 2. Kaisa kirjoitti:

  Paljon onnea! 🙂 Ja ahh, Moccamaster <3 Itsehän en edes juo kahvia pahemmin (varmaan pari kertaa kuussa), mutta onhan tuo keitin nyt paljon kauniimpi kuin monet muut. Visuaalisessa mielessä siis pidän siitä kovastikin! 😀

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jep, veli tietää mitä isosisko tarvitsee 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂 Niimpä, Moccamaster kyllä peittoaa niin monen kahvinkeittimen ulkonäöllisesti – ja taitaa sillä hitusen paremmat kahvit tulla muutenkin 😉

 5. Jiidamanda kirjoitti:

  Aaaaa hui että, niin outoo et meilleki tulee kaks vuosikymmentä täyteen tänä vuonna?! hirveen vanhaolo. Mut ihan hitokseen (…) siisti toi takuujuttu et jos netissä rekisteröi ni pitenee? En oo ikinä kuullukaa tommosesta mut ihan hullun kätevä! Mäki just tossa mietiskelin et joskos sitä raaskiks ostaa uuden keittimen jollain parillakympillä kun mulla on nyt sellanen meitäkin vanhempi Philipsin minikahvinkeitin täällä.. 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jos on sellanen kahvikissa kuin minä niin suosittelen tosissaan satsaamaan kunnon kahvinkeittimeen! Ja huomisessa postauksessa tulee olemaan lisää ihania himotusjuttua – joihin ei kyllä tällä hetkellä ole varaa, mutta saahan sitä aina ihastella! 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos onnitteluista 😉
  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *