Hae
Hannamaria

142 – muuton mielentila

Kuten ole jo monen monta kertaa tänä keväänä kertonut, on viimeinkin tullut se hetki jolloin voin muuttaa omilleni. Olen pohtinut mm. millaisen tv-tason hommaisi ja kerennyt jo muutaman kerran tuskailla asuntoasioiden mentyä puihin. Tällä hetkellä on kuitenkin asunto jo tiedossa, viimeiset remontit on siellä vielä vaiheessa. Nyt on vain koputettava puuta että kaikki sujuu kerrankin toiveiden mukaan viimeiseen asti!

Ja kuten aistia saattaa, olen aivan hemmetin iloinen ja innoissani aiheesta. Kerron itse asunnosta tulevaisuudessa hiukan enemmän, tällä hetkellä voin kuitenkin kertoa että asunto tulee olemaan ennen kalusteita hyvin pelkistetty valko-harmaa sävytykseltään, johon on näin helppo yhdistellä oman mielentilan mukaan erilaisia sisustuselementtejä. Kokosinkin itseni ja teidän iloksi muutamat kuvakollaasit erilaisista vaihtoehdoista Vallilan Mielentilat SS14-kokoelmasta jotta näette hiukan miten ja mihin yhdistelisin erilaisia kankaita ja kuvoita tulevassa kodissani.

Jos aloitetaan keittiöstä. Tulevassa kodissani on valkoiset pinnat, joten niihin voi hyvin yhdistellä mielensä mukaisia tuotteita ja kuvioita. Ihastuin Vallilan Kettukarkki-sarjaan sen lanseeraushetkellä ja olen siitä asti kateellisena kuolannut muiden käyttäessä kyseisen sarjan tuotteita. Ottaisin Kettukarkkia mielelläni omaan keittiööni käyttöön mm. patalapuissa ja keittiöpyyhkeissä. Kettukarkki yhdistettynä salmiakkiin, niin kankaissa kuin ihan karkkinakin, saa itselleni aina hymyn huulille ja en voi lakata ihastelemasta näin nerokasta yhdistelmää. Kyseisestä yhdistelmästä vaan tulee niin iloiseksi 🙂 + Se sopii kaiken kanssa!

Olohuoneestani haluan rauhallisen ja harmonisen tilan pienellä twistillä. En halua liikaa väriä ja kuvioa, mutten halua karsia kaikkea poiskaan. Siksi menenkin vaaleilla sävyillä, joissa on sopivasti kuviota tasapainoittamassa muuten niin vaaleaa pintaa. En välttämättä käyttäisi Tanja Orjoen Twist-kangasta verhoissa (en ole kovin suuri verhoihminen), mutta esimerkiksi tyynynpäällisissä se voisi toimia mainiosti. Myöskin Saara Eklundin Lempi-kangas sopisi hyvin kuvittelemaani olohuoneeseen.

Koska ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että makuuhuoneeni ja olohuoneeni tulevat olemaan samassa tilassa, halusin tuoda makuuhuoneen tekstiileillä eloa kyseiseen tilaan. Oma sängyn runkoni on tumma pähkinä, joka korostaa jo entisestään olohuoneen harmaa-valkoista sävymaailmaa. Täten voin hiukan hullutella muun muassa pussilakanoiden kuosin kanssa. Haluan että ’makuuhuoneessani’ on jotain erikoista ja sen erikoisuuden loihdin joko pussilakanoiden kuosin kanssa, tai koristetyynynpäällisillä (silloin kun jaksan tehdä täydellisen sängynpetauksen…) En kaipaa ’rauhallisia’ pussilakanoita, vaan tykkään mennä nukkumaan kauniisiin lakanoihin eikä minua häiritise liiat kuosit. Tällä hetkellä käytössäni on Vallilan Jaffa-pussilakanat ja tyynyliinat, joten samalla kuviollisella linjalla on helppo jatkaa. 🙂

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Vallilan kanssa. Kuvat by Vallila.

2 kommenttia

  1. ellanoora kirjoitti:

    Ihana postaus! Onnea uuteen kotiin 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.