Hae
Hannamaria

141 – minimaalinen juhla-asu

Kuten mainitsin aiemmin, oli viime Lauantaina vuorossa pienimuotoiset sukulaisen hääkahvittelut. Ja taisin tuolloin kertoa Torstai-iltapäivän paniikistakin asun suhteen. Lyhyestä virsi kaunis – ei ollut mitään päällepantavaa. Päädyinkin sitten Perjantai-iltapäivänä töiden jälkeen pyörähtämään keskustassa nopealla visiitillä sekä Sokkarille että H&M:lle, josta löysinkin alla näkyvän mekkoni.

dress – h&m
earrings – korukolmio
shoes – tommy hilfiger
Löydettyäni mekon henkkamaukalta oli tarkoituksena etsiä nopeasti vielä kivat korvikset ja päädyin työkaverin neuvoa noudattaen takaisin Sokokselle. Tällä kertaa mukaan lähti Korukolmion korvikset, joita ei oltu hinnalla pilattu. Todella kauniit ja hyvälaatuiset korvikset hintaansa nähden! Kengät on viime kesältä, olin todella iloinen kun pääsin viimeinkin ulkoiluttamaan näitä oikein kunnolla. Laadusta kannattaa maksaa – kirmailin näillä juhlat, Naissaaren reissun ja kaupassa käynnin eikä alkanut missään vaiheessa päivää sattua jalkoihin. Rakastan!

Tykkäsin asusta todella paljon, vaikka kokonaisuus olikin näin yksinkertainen. En halunnut kaula-alueelle mitään, joten menin normaalia isommilla korviksilla. Sormissa oli perinteiset sormukset, joita en ylle listannut kun ne eivät kuvissa näy. Voisin käyttää tuota mekkoa kesällä muutenkin, on sen verran hyvä päällä! Seuraavia juhlia odotellessa.

So, as I told previously, we had a wedding reception to attend to on Saturday. I just wanted to quickly show you what I wore for the day, you can see the places things have been purchased above. I was so amazed that I found a cute dress from H&M so quickly, usually it takes me hours to find something nice. And as my work colleague and my go-to-advisor suggested, I headed back to Sokos after finding the dress to find some nice jewellery. I ended up buying these cute earrings from a Finnish brand called Korukolmio – they are really good quality and elegant and didn’t cost almost anything! So a bargain-outfit, but doesn’t look cheap to me 🙂 I really loved this, hope you did too!

6 kommenttia

 1. heidi kirjoitti:

  Toi asu on yksinkertaisuudessaan todella kaunis!

  elamanikuvina.blogspot.fi

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 🙂

 3. Julia kirjoitti:

  Ihanan yksinkertainen asu, toi mekko on niin upee! Samoin kun kengät myös! <3 🙂 ihana blogi sulla 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä, kengät etenkin on mun lempparit! 🙂 Kiitoksia!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Miks en löydä tota mekkoa mistään? En ees h&m:n nettisivuilta 🙁 rakastuin tohon heti ku näin ton täällä!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Omani löysin ihan paikallisesta H&M-liikkeestä, kannattaa käydä kysäisemässä myyjältä! H&M:n verkkokaupasta löysin kyseisen mekon, vielä on paria kokoa jäljellä – http://www.hm.com/fi/product/21026?article=21026-C – kuva oli erilainen ja mekko siinä erivärinen, jää helposti huomaamatta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *