Hae
Hannamaria

140 – suhteellisen hyvä viikonloppu

Aivan helvetillisen rankan työviikon jälkeen on ihana viettää Perjantai-ilta lentopalloharjoitusten, hyvän ruoan ja elokuvien parissa. Samaa rataa kun jatkuu viikonloppu, niin ei voi olla kuin iloinen. Tosin maanantaina väsytti ja olo oli jotenkin fyysisesti heikko muutenkin, polvet tuusan nuuskana (Perjantainen kaatuminen aiheutti hiukan tuskaa) ja päätäkin meinasi hiukan särkeä päiväsaikaan.

Mutta se viikonloppu. Lauantaina oli sukulaisen hääkahvitukset, itse toimitus tosin tapahtui jo Perjantaina maistraatissa. Siitä huolimatta kerkesin kuitenkin ressata asusta, tajusin nimittäin Torstai-iltapäivänä että hemmetti, mullahan ei ole mitään päälle pantavaa kyseisiin juhliin – olin justiinsa pääsiäisviikonloppuna käynyt vaatekaapin lävitse ja heittänyt liian isot ja turhat vaatteet pois. Ei sillä että niistä mistään olisi kunnon juhla-asuksi ollut, muttei niistä varmasti haittaakaan olisi ollut. Löysin kuitenkin H&M:ltä mekon (!!!) ja pääsin ulkoiluttamaan kenkiäni. Katsotaan jos löydän julkaisukelpoista materiaalia juhlan yksinkertaisesta asusta.

Keli suosi kyllä todella hyvin koko viikonlopun ajan. Vielä sunnuntaina Vapaalla 2014 -messujen jälkeen oli sen verran hyvä keli, että päätettiin lähteä käymään Viherlandiassa Iittalan tehtaanmyymälässä sekä tutkimassa josko uuden kesän kukat jo kukkisivat ja olisivatko papukaijaystävät vielä hengissä. Molempia lyödettiin, papukaijat söpösti häkissään ja Orvokit nätisti rivissä. Yllä olevassa kuvassa on mun lempiväri /-lajikkeen Orvokki, muutenkin näistä ’istutettavista’ kukista Orvokki on mun suosikki. Ja nyt puhuu ihminen jolle ei ole sitä viherpeukaloa suotu ja joka saa kaktuksenkin tapettua…!

Jos haluaa hiukan tiheämpään tahtiin näitä perinteisiä kuulumisia, niin kannattaa tosissaan seurata meitin Instagram-tiliä @hannamariaw. Tällä viikolla lupaan hiukan tiheämmän postaustahdin, kuten jo alussa mainitsin oli viime viikko töissä helvetillisen kiireinen, joten panen päivittämättömyyden täysin sen piikkiin. Tällä viikolla uuteen nousuun! Ajattelin myöskin kirjoittaa hiukan postauksia ovelasti varastoon, joten jos tulee samanlaisia viikkoja ette joudu olemaan täysin ilman luettavaa 🙂

Kuis teillä menee? Niin ja jos keskustella haluaa niin aina saa mut Twitteristä kiinni @hannamariavv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.