Hae
Hannamaria

138 – ulkoasuhistoria

Kun aloitin tämän blogin viime Heinäkuussa, ei ollut vielä kovin selvää millaiseksi haluaisin sen ulkoasultaan muokata. Tein siihen aikaan parhaalta tuntuneen, hyvin yksinkertaisen bannerin parhaaksi katsomallani fontilla – fontilla, jolla olin tehnyt julkean määrän koulutöitä. Sitä jaksoin sen muutaman kuukauden, jonka jälkeen päivitin uudenlaisen fontin, hiukan erilaisemman kuin mihin olin tottunut. Jotenkin tämäkin alkoi tökkiä vuodenvaihteessa, syynä varmaankin se, että fontti oli suhteellisen iso ja paksu, hiukan tunkkainenkin. Väri sinänsä oli tuohon vuodenaikaan nähden hyvä. Näiden kahden ulkoasun välillä ei ulkoasu muuten juurikaan muuttunut, fontit ja sivun asettelu pysyi samana, pelkästään värimaailma muuttui hiukan.

Viime Tammikuussa päivitin ulkoasun nykyiseen muotoonsa, mutta tuolloin hallitsevana värinä oli purppura/violetti värimaailma. Samalla muuttui blogin sivupalkin ulkoasu leveämmäksi ja selkeämmäksi. Myöskin otsikoiden fontti sai kokea pienen muutoksen muututtuaan Georgiaan.

Nykyisellään blogi sai päivityksen värimaailmansa osalta, samalla header koki pienen muutoksen. Entinen header oli jotenkin tunkkainen, vaikka fontti oli erittäin kevyt. Tunkkaisuus johtui varmasti fontin koosta  jotenkin se alun alkaen tuntui hiukan liian isolta nykyiseen pohjaan. Katsotaan miten nyt käy hiukan pienemmän kanssa! Värimaailma pysyy nyt ainakin kesän samana, turkoosi on kesään erittäin sopiva väri. Syksyn tullessa värimaailma muuttuu varmasti, mutta tällä hetkellä turkoosi on erittäin kiehtova väri. Nyt pitäisi vain omakuva saada päivitettyä…

Mitä mieltä olette, onko päivitetty parempi kuin entinen?

What do you think, is the current layout better than the previous ones?

2 kommenttia

  1. annieveliina kirjoitti:

    Mun mielestä tää on kyllä parempi ku entinen, jotenkin raikkaampi :)!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Samaa mieltä! Kiitoksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.