Hae
Hannamaria

149 – tammerfors på veckoslutet

Antakaa anteeksi ruotsinkielinen otsikko, en malttanut olla käyttämättä sitä näin hyvin soveltuvaan postaukseen! Tai no hyvin ja hyvin, viime kesän saaristoreissun postauksiinhan se olisi pitänyt käyttää, mutta oh well…

Lautantai tuli siis luurattua Pirkanmaan suunnalla pyörähtäen IKEAssa ja Tampereen sykkeessä. Tai no, jos päivällisellä käyntiä voi ’sykkeessä käymiseksi’ kutsua niin siinä tapauksessa. Joka tapauksessa, päivä oli mukava ja paljon tuli saatua hyödyllisiä tarvikkeita muuttoa varten. Sain mm. viimeinkin sen pitkään etsimäni TV-tason sekä vielä puuttuvat syvät lautaset ja hiukan muuta astiastoa. Oli niin kaunis päivä ettei haitannut yhtään lähteä pienelle road tripille Tampereen suuntaan.

Samalla tuli katsastettua Aussie Bar ja heidän ruokatarjontansa. Ei oikein vakuuttanut kun ruoan saannissa kesti todella kauan vaikka meidän edellä ei ollut ketään. Onneksi tultiin sentään sanomaan että keittiössä on jotakin ongelmia. Ja kun ruoka viimein saapui, oli burgerin pihvi pieni pettymys – se oli aivan liian tiivis ja oli erittäin hankala leikata burgerin hajoamatta. Ei pihvi ollut mukava syödäkään, kaikki mureus oli kaikonnut jonnekin. Muuten Classic burger oli erittäin klassikko, hiukan ehkä liiankin perinteinen.

Ylipäätään Tampereella käynti oli erittäin piristävä kokemus, nyt jaksaa taas Jyväskylää hiukan pidempään 🙂

Sorry for the Swedish headline, it was necessary for this occasion… On Saturday it was time for IKEA so I’d finally get the rest of the stuff I need for my move. So I finally got the TV-stand I was hoping to find and I also bought some more plates & cuttlery I was still missing. All and all it was a succesful day of shopping at IKEA. 

The next stop was Aussie Bar at Tampere, which we decided to have some dinner. The Classic burger was a bit of a disapointment since it took so long to make (there was no-one before us) and the steak was a bit too tense. The service otherwise was really great, it was nice to visit Aussie bar again after such a long break. Now it’s much easier to stay at Jyväskylä for a while longer. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.