Hae
Hannamaria

156 – mitä kuuluu

Tämä viikko on mennyt aivan vilahtamalla ohitse. On tullut käytyä elokuvissa kahteenkin otteeseen, syötyä ulkona aivan liian monta kertaa ja kerrankin oltu tyytyväisiä postin työhön. Kelit ovat kehdanneet kettuilla aika lailla – työpäivän aikana on todella kaunis keli, mutta heti kun astut töistä vapauteen on keli aivan kamala.

Tällä viikolla on tosiaan tullut käytä kahdesti leffassa katsomassa Maleficent. Ensin 3D:nä ja eilen normaalina 2D:nä. Voisin käydä kyseisen elokuvan katsomassa joka ikinen päivä, se on aivan täydellinen. Tosin nimen suomennos on mennyt erittäin pahasti metsään, Pahatar on niin kliseinen nimi elokuvalle. Viimeinkin aikuisille suunnattu elokuva Disneyltä, pakko nostaa hattua! Nyt vaan tekee koko ajan mieli katsoa alkuperäinen Ruusunen VHS:ltä, täytyy koittaa sellainen kotoakotoa löytää 😀

Juuri kun olin sopivasti päässyt aloittamaan pyörällä töihin kulkemisen niin päättää herra takakumi puhjeta. Onneksi ei ole kovin pitkä työmatka niin ei haitannut taluttaa pyörä kotiin ja sain iskän juuri sopivasti puhelimella kiinni kun hän oli töistä lähdössä. Se vaan hiukan harmitti että oli tarkoitus pyörällä lähteä Naissaareen lukemaan pääsykoemateriaaleja kun keli oli mitä mainioin. Jäin kuitenkin sisälle nauttimaan hiljaisuudesta ja kahvista ihanien lukumateriaalien kanssa.

Tänään on tarkoitus mennä kotiinkotiin saunomaan ja syömään hyvvee grilliruokaa, toivottavasti keli suosii! Viettäkää tekin mukava päivä 🙂

Last week was a pretty hectic week but finally not work-wise, but free time-wise. I ate out a lot and went to see the same movie twice. The move was Maleficent, which is to me a perfect Disney movie. Finally a movie from Disney that isn’t for kids! I could go and watch this movie back to back sooo many times, I just fll in love with it and Angelina Jolie a bit more. Now I just feel the urge to look for our Sleeping Beauty VHS from my homehome and watch that 😀

Also, when I finally was able to start to go to work by bike my mister tire broke out. God damn in. Good thing I happened to call to dad when he was just leaving work so he could pick the tire up and fix it 🙂 It was also time for an entrance exam on Friday so I spent the Thursday evening my nose buried in the material with a huge cup of coffee. And I was also happily surprised that the Finnish post finally works – my post comes to the right address after moving! Woop woop!

Today I’m going back home and we I finally get to go to sauna! And we are enjoying some barbeque, which will be yummyh! Hope you are having a nice weekend too! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.