Hae
Hannamaria

153 – done moving

Tässä viimeiset kolme päivää on tehty muuttoa ja nyt on viimeinkin homma melkein done. Suurimmat kamat on jo aseteltu paikoilleen, vielä on kosmetiikka ja parit kamerakamat purkua vailla. Sille onkin aikaa sitten koko huominen päivä. 🙂

Asunto on ihana, alkaa pikkuhiljaa tuntua kodilta kun tavarat löytävät paikkansa. Toivottavasti tässä saa oltua nyt ainakin tämän vuoden mikä on suunnitelmissa vielä Jyväskylässä olla. Voitte siis odotella suurempaa määrää asuntopostauksia ja muuta uutta kivaa kun on viimeinkin tilat ja aika toteuttaa kaikkea mukavaa 🙂

Ja jos sohvaan voi rakastua, niin rakastan tätä mun uutta sohvaa. Oli kyllä erittäin hyvä diili Askosta, mallihan oli siis heidän Divaani M ja kankaana vakioharmaa. Saatte varmasti parempia kuvia tulevaisuudessa, kunnolla stailattuna ja sillein. 🙂 Ja pst, mun kotikuvia voi instasta seurata risuaidalla #hannanhima (ja käyttäjähän on @hannamariaw)

Mitäs teille? Ylioppilasjuhlia?

Soooo I’m finally done moving! Don’t worry, you’ll get muuuch more better pics ones I’ve settled in 🙂 These were just for illustration purposes. I really like it here, it’s finally starting to feel like home once I got my stuff here. And if I could fall in love with a sofa, I think this would be it. It’s so comfy and yet firm while sitting, I just love it! So prepare for lots of  interior design posts in the future 😉 What do you think? And btw, you can follow me on instagram @hannamariaw and use the #hannanhima to see pics of my home!

14 kommenttia

 1. Anni Suvisuo kirjoitti:

  Ompa todella ihanan näköinen keittiö <3 Mä en tiedä miksi mulle tulee aina niin suuri keittiö kateus!! Mun keittiö on ihan surkee 🙁

 2. Kaisa kirjoitti:

  Oi näyttää ihanalta! Muutitko nyt vuokralle vai ostitko oman? 🙂

 3. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂 Sama homma käy mulle suihku- ja wc-tilojen kanssa, aina on kaikkien paremmat kuin omat 😀 Eli tiedän tunteen!

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Muutin vuokralle, mutta tämä asunto on sellainen jota ostovaiheessa käytiin katsomassa. Oli kuitenkin sen verran suuri remonttikohde ettei haluttu itse alkaa tekemään vaikka asunnosta silloin tykkäsinkin. Vuokraemäntä remppasi ja minä vuokrasin, käy mulle paremmin kuin hyvin 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂

 7. karo kirjoitti:

  Ihana kämppä! Varsinkin tuo lattia, rakastuin 😀

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama, siihen ja leveisiin ikkunalautoihin täällä ihastuin eniten 😀

 9. Anne Koti Kolmelle kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!! 🙂

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂

 11. Anonymous kirjoitti:

  Ihan uteliaisuuttani kysyn, että minkä verran sulla on vuokra? Saisin poikaystävän kanssa asunnon kesällä valmistuvasta talosta, jonka asunnon vuokra on 1100 e/kk, joten kaipaan vähän perspektiiviä siihen minkä verran muut vuokraa maksaa 🙂

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ite maksan juuri hilkun alle 500€ isosta 37 neliön yksiöstä Vaajakoskella. Tottakai riippuu ihan sijainnista, talon uutuudesta, asunnon koosta ja paikkakunnasta kuinka paljon vuokra on. Mun korvaan tuo 1100€ kuulostaa aivaan kohtuuttoman isolta määrältä kuussa maksettavaksi ja tuossa tilanteessa harkitsisin jo vahvasti asunnon ostoa. Toki riippuu ihan missä asuntonne on ja minkä kokoinen asunto on. 🙂

 13. Anonymous kirjoitti:

  Asunto sijaitsee pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä (esim. junalla 20 min Helsingin keskustaan) ja on kooltaan 68 neliön kolmio. Itse talo missä asunto on niin ei ole vielä valmis vaan valmistuu vasta loppu kesästä/alku syksystä. Vuokra kahelle jaettuna on sen hieman alle 550 e/hlö.

  Ollaan kyllä oman asunnon ostamistakin mietitty, mutta asunnot pk-seudulla on aika kalliita. Meillä ei tällä hetkellä löydy sitä 10% asunnon hinnasta, joten pankkikaan ei lainaa edes myöntäisi :/

  Oon yrittäny laittaa tätä kommenttia sulle jo useamman viikon, mutta jostain syystä mä en pysty kommentoimaan mihinkään sun postaukseen 😮

 14. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuolla sijainnilla kyllä varmasti mielellään maksaakin hiukan enemmän, varsinkin jos talo on melko uusi ja asunto noin iso.

  Ensiasunnon ostajathan ei tarvitse sitä 10% asunnon hinnasta, vaan tiettyyn ikävuoteen asti saa ensiasunnon ostajan edut ja kaikki. Kannattaa tarkistaa 🙂 Ja nyt tässä vaiheessa kun tietää että jossakin vaiheessa oman asunnon osto on edessä, tuo ASP-tili kannattaa perustaa jos vaan tilistä riittää pistää hiukan syrjään.

  Tarkastin kommenttiasetukset ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Harmi ettei ole aikaisemmin onnistunut, nyt pitäisi homman kuitenkin olla OK ja Anonyyminä pitäisi jälleen pystyä kommentoimaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.