Hae
Hannamaria

152 – pics to rajala

Ihmiset hoi! Osallistuin taas aika jälkijunassa Rajalan kuvakilpailuun ja tarttisin ehdottomasti teidän apua tässä(kin) asiassa! Mun kuvan numero on 2835 ja äänestämään pääset tästä! (Näyttää muuten aivan vaalimainokselta! :D)

Kuva on otettu Vaajakosken teollisuustalolta Jyväskylän liepeillä. Kävin alkukeväästä kuvailemassa halleja hiukan Sisäsuomen (suuren painotalon) mentyä konkurssiin. Tilaa oli vaikka muille jakaa ja vuosien painotyön jäljet näkyi vielä lattiassa ja seinillä. Kaikki oli sammuksissa ja hallit tyhjätty, oli hirveän autiota. Taisinkin aihetta nopeasti sivuta silloin kun kävin kuvaamassa, julkaisuun asti eivät ole kuvat päässeet.

Nyt siis saa äänestää täällä. Kerran päivässä voi äänestää, joten viikossahan se tekee jo 7 ääntä, eikö? 😉

Go and vote for my picture in Rajala’s pic competition. You can vote it here once a day, so in a week it makes 7 votes from everyone, right? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.