Hae
Hannamaria

150 – race marine

Viime viikolla sain viimeinkin aikaiseksi ostaa uudet tennarit. Värin valitsi puhtaasti paras työkaverini Mandy, joka vietti viime viikon Suomessa – jossa syy myöskin loppuviikon postaushiljaisuuteen. Korkkasin kyseiset tennarit vasta Maanantaina kun en halunnut niitä vesisateissa sotkea. Olipahan suoraan laatikosta vedetyt tennarit uuteen ja helteiseen työviikkoon.

En ole koskaan Race Marinen kenkiä ostanut enkä niistä ole minkäänlasta juttua lukenut tai kuullut, joten lähden koeajamaan näitä hyvillä mielin. Ainakin näin parin päivän tallauksen jälkn ei tunnu hiertymää eikä kipeitä jalkoja olevan missään näköpiirissä.

Oli toinen pari Stadiumista ostamiani kenkiä, aikaisempien kanssa ei käyny kovin hyvin mutta sen pistän aivan täysin merkin piikkiin. Onneksi ostin nämä vaaleammat, sillä tarjolla oli kyseisiä kenkiä vaikka missä värissä. Hinnankirossakaan kengät eivät olleet, vaan nänä nuppuset sain mukaani alle parilla kympillä. Voisipa sanoa että täydelliset kesätennarit. Vielä kun kunnon keveät ballerinat ja slip-onit löytäisi!

Last week I finally got around to buy some new sneakers thanks to my best work colleague Mandy who was visiting Finland for a week. We had one night for shopping, since all of the other nights were booked but it was enough for both of us to make some good finds. Though I bought these last week I didn’t want to use the before this Monday because of the wet weather. Now, after having used these for a few days, I can say that the colour and the model are qite perfect compared to the price I got them for. And special thanks for the colour choice go to Mandy, I would have regretted the darker blue -ones! Now I only need some nice ballerinas and slip-ons for summer and I’m good to go.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.